Anyagilag függetlenítette magát Hargitai Bea

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
fogfehérítés vállalkozás Hargitai Bea Smilingbar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hargitai Bea élhetné az unatkozó szépasszonyok életét, mégsem teszi, azaz sohasem tette. A bombázó Prágában él, de üzleti vállalkozást működtet Budapesten, aminek bevétele a zsebpénzét gyarapítja.

Nem kizárólag szeptemberi esküvője jár nap mint nap az egyik leghíresebb magyar nyuszilány fejében, hanem napi szintén foglalkozik a vállalkozásával is. Legjobb barátnőjével, aki a tanúja lesz az esküvőn, sikeres fogfehérítő vállalkozást üzemeltet, ahol rengeteg ismert hazai híresség megfordult már.

Hargitai Bea és Sütő Enikő Forrás: Facebook/Smilingbar MOM

„Mindig is csináltam valamit, nem vagyok az az otthonülős típus, 16 éves korom óta pénzt keresek, és nem csak a testemmel. Nem azért dolgozom, hogy legyen saját bevételem, hanem mert olyat csinálhatok, amit szeretek. Ha nem találok rá erre a kezelésre, akkor biztosan valami másba vágtam volna bele, valamit biztosan csinálnék" - kezdett bele Bea, aki egy véletlen során talált rá erre a hazánkban még újnak számító szépészeti szolgáltatásra.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Szeretem, hogy a fogaim természetellenesen fehérek, és amikor korábban kipróbáltam egy másféle fogfehérítést, azt kellemetlennek éreztem. Kerestem valami alternatívát, hogy fájdalommentesen szépüljenek a fogaim, ekkor találtam rá erre a módszerre, amit a fővárosban megvalósítottam. A barátnőm viszi napi szinten az üzletet, én, amikor Prágából havonta egyszer hazautazom, akkor tudok foglalkozni vele. Bár nem vagyok folyamatosan fizikailag jelen, azért sokat dolgozom vele. Be kell járatni, ismertté kell tenni, ezt Prágából is tudom csinálni" – árulta el Bea, aki az üzleti életben remekül összeköti a kellemeset a hasznossal.

„A barátaim hozzám jönnek kezelésre, ilyenkor van időm találkozni velük. Ők rólam szinte mindent megtudnak, mert általában én beszélnek, ők viszont csak hallgatnak és maximum bólogatnak. Megszólalni úgysem tudnának, ugyanis a szájukban van a fehérítő szerkezet. De legalább érzik, hogy törődöm velük" – nevetett vidáman Bea, aki elárulta, hogy a keresetét nem adja le otthon a párjának, mindet megtartja. Ez az ő kis zsebpénze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.