Elmés járműre akadtunk - így kell elegánsan kempingezni

Forrás: eadc.be -
sátor opera szex lakókocsi utánfutó romantika nyaralás Sydney Operaház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Opera nevet viseli az a különleges utánfutó, amiből hangulatos lakókocsisátor varázsolható. Egy ilyen járművel mesés lenne bejárni Európát.

Nyáron sokan indulnak sátorral vagy utánfutóval nyaralni, hiszen ilyenkor - akár a csiga - a hátukon vihetik a házukat. Az Opera azonban több egy sátornál és elegánsabb egy lakókocsinál. Pár perc alatt felépíthető, kényelmes ágyai vannak és belül olyan, mint egy ötcsillagos szálloda.

Forrás: eadc.be

Szextippek sátorozóknak

A Life.hu cikkéből megtudhatod, a pasid mire számíthat a sátoros éjjeleken.

A lakókocsi azért kapta az Opera nevet, mert felépítve a Sydney-i Operaházra hasonlít. A kocsi este romantikus randihelyszínné változik, ha elengedi a fantáziáját a tulajdonos.

Forrás:eadc.be
Csobbant egyet egy nő a berlini állatkert fókáinak medencéjébenhttp://www.life.hu/news/20140805-megfurdott-egy-no-a-berlini-allatkert-fokainak-medencejeben-1.htmlBelopózott egy nő a berlini állatkert fókáinak medencéjébe hétfő este, zárás után, hogy együtt úszhasson az állatokkal. NewsAFPNagytestvér para! Ellenőrzi a fotóinkat a Gmailhttp://www.life.hu/news/20140805-a-google-keresoje-nezi-minden-gmailrol-kuldott-fotonkat-de-igy-fogtak-el-egy-pedofilt.htmlIjesztően hangzik, hogy figyelnek bennünket, de - és most figyelj! - jó oldala is van. Most például az e-mailen küldött fotók elemzésével elfogtak egy pedofilt.News--Érte rajong most Japán: megvan a világ legcukibb trafikosahttp://www.life.hu/news/20140805-ez-a-kutya-kinyitja-az-ablakot-a-vasarlok-elott-erte-rajong-most-japan.htmlÖrömmel nyitja ki az ablakot a vásárlók előtt és legalább annyira kedveli a finom falatokat, mint a simogatást.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.