Az együttes tagjai, Knapik Tamás és Csordás Tibor miután szétváltak, nem tudtak megegyezni, ki használhatja a Fiesta nevet. Most akár pereskedésig is fajulhat a történet.

Az egykori sikeres Fiesta együttes ma már csak balhéval tud a címlapokra kerülni. A két tagból álló csapat feloszlása után Knapik Tamás levédette a Fiesta nevet, ő lett a kizárólagos védjegytulajdonos. Szerinte így Csordás már nem hivatkozhatna erre a névre – írja a Blikk

„Nem egyszeri alkalom, hogy Tibor jogtalanul használja a Fiesta elnevezést, így a napokban küldünk neki egy felszólítást, miszerint a kizárólagos jogtulajdonos Knapik Tamás. Ha nem sikerül megállapodnunk, perre kell mennünk. Akár milliós nagyságrendű is lehet a kártérítés összege" – magyarázta Knapik jogi képviselője, dr. Lupovici Jack.

Csordás Tibor nem érti a vádaskodást, hiszen ő a saját nevén szerződött a bulikra és szerinte a perdöntő papírokon nem szerepel a Fiesta név. Az pedig, hogy a programszervező mit plakátol ki, az nem az ő felelőssége - mondja.