A sportembert a kórházban sikerült elérnie az Origónak. Korábban a Velvet úgy értesült, az egykori Nagy Ő verekedésbe keveredett. Ő ezt most cáfolta. A volt teniszezőt az intenzíven kezelték, majd délután a baleseti sebészetre szállították.

A Velvet előzőleg azt írta, Noszály Sándor verekedésbe keveredett, amelyben ő húzta a rövidebbet: olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba kellett szállítani, az intenzíven ápolták, ahonnan péntek délután átszállították a baleseti sebészetre. A Budapesti Rendőr-főkapitányság megerősítette a Velvet értesüléseit: "A BRFK Életvédelmi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen" - válaszolta a BRFK. 

Forrás: Facebook/Noszály Sándor

A teniszbajnok az Origónak azt mondta, a barátaival bulizott csütörtök este, amikor valaki hátulról meglökte, de semmi előzménye nem volt, nem keveredett szóváltásba senkivel, még egy rossz pillantás sem volt. A fejét azonban beütötte, sok vért vesztett, ezért a mentők a Baleseti Intézet intenzív osztályára vitték. Hozzátette, még megfigyelés alatt tartják, de három nap múlva szeretne hazamenni. "Most a barátaim és a csaladtagjaim vannak velem."

Noszály kórházban tartózkodó édesanyja a Velvet tudósítójának szintén azt mondta, tudomása szerint „szó sem volt verekedésről", a fia mindössze „nekiesett egy asztalnak", elesett, majd elájult.

Egy barát szerint sem volt bunyó. Elmesélte, hogy Noszály egy artériánál verte be a fejét, ezért vérzett annyira erősen. Állítólag az incidens a Király utca egyik szórakozóhelyén történt.

Noszály Sándor 2003-ban keresett feleséget magának a Nagy Ő című műsorban. Majd Amerikában kezdett új életet, ahol olyan világsztárokat tanított teniszezni, mint például Gwyneth Paltrow, Arnold Schwarzenegger vagy Pierce Brosnan. Rátalált a szerelem is, a szépséges modell, Kiara Belen oldalán.