Kilapátolták az aranyat a magyarok a moszkvai vébéről

Forrás: MTI/Vékássy Bálint -
kenu kajak aranyérem világbajnokság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szép volt srácok! Kiválóan szerepelt a magyar válogatott a moszkvai kajak-kenu világbajnokságon.

Összesen 17 érmet szereztük, amivel elsők lettünk a nemzetek sorában Oroszország és Németország előtt.

A női kajak négyes 500 méteres sikere. Forrás: MTI/Vékássy Bálint

A magyar küldöttség hat arany, öt ezüst és hat bronzérmet hozott el az Oroszországi vébéről. Hogy sportolóink milyen felállásban nyertek és hányadikként végeztek, kiderül az Origo részletes cikkéből.

Nem csillapodnak a viharok: a jövő hét is esős leszhttp://www.life.hu/news/20140810-vihar-eso-zapor-zivatar-varhato-augusztus-11-tol-egy-heten-at.htmlAz MTI információi szerint a jövő héten is folytatódik a változékony idő. Sok napsütésre és 34 Celsius-fokos melegre, de heves zivatarokra, jégesőre, felhőszakadásra is számítani lehet.News--Újabb utasszállító zuhant lehttp://www.life.hu/news/20140810-teheranban-iranban-lelszallas-kozben-zuhant-le-egy-utasszallito-repulogep-48-halott-van.htmlFelszállás közben lezuhant egy utasszállító Teheránban.News--Vigyázat! Vasárnap is leszakadhat az éghttp://www.life.hu/news/20140810-zivatarok-es-felhoszakadas-miatt-figyelmeztetest-adott-ki-vasarnapra-az-omsz.htmlA várható heves zivatarok és felhőszakadás miatt tizenhárom megyére és Budapestre is figyelmeztetést adott ki vasárnapra az Országos Meteorológiai Szolgálat.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.