Visszaélnek Fábry Sándor nevével

Forrás: MTVA -
Facebook visszaélés showman becsületsértés Fábry Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmi köze Fábry Sándornak azokhoz a sztárokat, politikusokat, kollégákat alázó írásokhoz, amelyek a neve alatt futó Facebook-profilon találhatók. A showman szerint le akarják járatni a posztokkal.

Az elmúlt hetekben gyalázkodó posztokat tett közzé valaki Fábry Sándor nevében a közösségi portálon. Az ál-Fábry előbb Hajdú Pétert nyálasnak titulálta, majd Győzikét alázta.

Forrás: MTVA

"Van egy hivatalos Facebook profilja a műsoromnak, de ehhez az oldalhoz semmi közöm. Ezt egy szélhámos működteti, aki visszaél a nevemmel. Már többször is próbáltam letiltani. Most úgy tűnik, hogy végre sikerült is, mert az oldal pár napja nem érhető el"mondta a Blikknek Fábry Sándor.

A napilapnak Kamarás Péter ügyvéd arról beszélt, akár tízmillió forintos kártérítést is kérhet Fábry a csalásért, ugyanis a személyiséghez fűződő jog - ráadásul sorozatos - megsértéséről van szó, amiért bírósághoz lehet fordulni, ha megvan a tettes. Hozzátette: ha büntetőjogi igénye is van a sértettnek, akkor akár többéves börtönt is kaphat a tettes nagy nyilvánosság előtt elkövetett becsületsértés miatt.

Részegen dajdajozott Kökény Attila http://www.life.hu/bulvar/20140806-kokeny-atilla-megasztar-versenyzot-reszegen-lattak.htmlA Megasztár felfedezettje vállalja, hogy olykor szüksége van egy kis alkoholos szórakozásra.TV + Bulvár--Nocsak! Megvan, kik lesznek a Sztárban sztár énekeseihttp://www.life.hu/bulvar/20140806-a-tv2-sztarban-sztarjaban-kokeny-attila-pal-denes-hevesi-tamas-vastag-tamas-sipos-peter-es-nagy.htmlEgy hónapja folynak a találgatások, hogy kik szerepelnek majd a TV2 Sztárban sztár című műsorában. Most - bár rejtélyes fotón - a csatorna közzétette a férfiénekesek fotóját. TV + BulvárOrigoPasija helyett más fogdossa Heidi Klum csupasz melleithttp://www.life.hu/bulvar/20140801-heidi-klum-melleit-zac-posen-egy-fotozason-fogdossa.htmlA minap írtuk meg, hogy 28 éves pasikával jött össze Heidi Klum és nagyon boldog . Ennek ellenére lazán hagyja, hogy egy fotózáson másik férfi fogdossa a kebleit. Persze, a művészetnek még a párkapcsolat sem szabhat határt.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.