Noszály Sándor nem a húsz öltés miatt bánkódik a legjobban

Forrás: Tv2 -
Noszály Sándor kislány sérülés Aktív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori válogatott teniszező múlt hét csütörtökön baráti társasággal mulatott. A bulizás azonban kis híján tragikus véget ért, tisztázatlan körülmények miatt az egykori élsportoló kórházba került és a fején 20 öltéssel gazdagodott. Legnagyobb bánata mégsem ez.

Noszály Sándort hétfőn kiengedték a kórházból, ahová vérveszteség és az eszméletlen állapot miatt szállították az intenzív osztályra. Állapotát akkor életveszélyesnek minősítették.
Az Aktív stábját már otthonában fogadta, ahol sztoikus nyugalommal mutatta Váczi Gergőnek a közel 20 öltéssel összevarrt sebét és mesélt a majdnem tragédiával végződött estéről. Bár ő nem emlékszik pontosan, hogy mi és hogyan történt, kezelőorvosa a ma esti Aktívban egyértelműen nyilatkozik a sérülés lehetséges keletkezéséről.

Forrás: Tv2
Forrás: Tv2

A rendőrség bűncselekmény hiányában azóta a nyomozást is megszűntette.

Tilla a Sztárban sztár műsorvezetőjehttp://www.life.hu/bulvar/20140812-till-attila-tilla-a-tv2-musorvezetoje-lesz-a-sztarban-sztar-musorvezetoje.htmlSzeptember 7-én újra képernyőre kerül az ország legnagyobb házibulija, kezdődik a Sztárban sztár! A házigazda a TV2 egyik legnépszerűbb műsorvezetője, Till Attila lesz.TV + Bulvár--Álomesküvő titokban? Gregor Bernadett negyedszer is férjhez megyhttp://www.life.hu/bulvar/20140812-gregor-bernadett-szineszno-es-szarvas-attila-osszehazasodnak.htmlA gyönyörű színésznő nem verte nagydobra az eseményt, mégis kiszivárgott a hír: Berni immár negyedszer is hűséget esküszik. A párhoz közel állók szerint ez a házasság tartós lehet, mert különleges szerelem köti össze Bernadettet és Attilát.TV + Bulvár--Lilu váltja Istenes Bencéthttp://www.life.hu/bulvar/20140811-a-music-fm-oninditojaban-istenes-bencet-lilu-es-zola-valtja-pordan-petra-es-istvan-daniel-mellett.htmlBár csak két napra, de új partnert kap István Dániel és Pordán Petra a Music FM reggeli műsorában.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.