Sztárparádé a Sziget első napján

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
sztárok Sziget 2014 Hooligans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sziget első estéjén az időjárás is kegyes volt a szigetlakókhoz és a kilátogató közismert emberekhez. Sokan kilátogattak, és sokáig is maradtak.

A Hooligans együttes tagjai már délután megalapozták a celebes hangulatot az amerikaiak kedvenc whiskyjének standján.

„18 éven át mindig kint voltunk és felléptünk, de egy ideje kevesebbet járunk ki. Ha van alkalom, akkor egész biztosan megjelenünk. Nyáron, ha nem a Szigeten ökörködünk, akkor mindig kitalálunk valami őrültséget.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Tavaly a szezonra megnövesztettük a bajszunkat és így toltuk végig a turnét. Idén még nincs konkrétum, hogy mivel sokkolunk, de az biztos, hogy visszatapsolás előtt igyekszünk kitalálni valamit, amivel a közönségünket szórakoztathatjuk. Volt, hogy fejkendővel mentünk vissza a színpadra, vagy a buszon található fejtámlát húztunk a fejünkre" - mondta vidáman Csipa.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A vizipólosok a napi edzés után kaptak pár óra kimenőt, így az egész csapat kilátogatott a Szigetre.

Forrás: photo by Bence Szemerey | http://szemerey.com/Bence Szemerey

Hogy ki jelent még a Szigeten, és hogyan szórakozott, nézd meg galériánkban!

/1408/Szt_r201481424052

Varga Edit együtt szigetezett szerelmével, Kóka Jánossalhttp://www.life.hu/bulvar/20140814-varga-edit-egyutt-szigetezett-koka-janos.htmlAz újdonsült pár együtt jelent meg szerda este a Sziget VIP részlegében. Ha két hete nem söpört volna végig a sajtón, a hír, hogy köztévé válófélben lévő híradósa összejött az egykori SZDSZ-es politikussal, Kóka Jánossal, talán észre sem lehetett volna venni, hogy mindketten szigeteznek.TV + BulvárOrigo Pálmafás strand nőtt ki a Szigetenhttp://www.life.hu/news/20140814--palmafas-stand-nott-ki-a-szigeten.htmlTrópusi hangulatban standolhatnak a Szigetelők, ugyanis a Duna mellett pálmafás strandot alakítottak ki a részükre.NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huRobin Williams emléknap volt a Szigetenhttp://www.life.hu/news/20140814-robin-williams-elhunyt-szineszre-emlekeztek-a-szigeten-a-before-i-die-emlekfalon.htmlA „Before I Die" elnevezésű fal Robin Williams emlékfallá változott augusztus 13-án a 22. Sziget fesztiválon. Így mindenki megemlékezhetett a 63 évesen elhunyt Oscar-díjas színészről. Közben lánya, Zelda törölte magát Twitterről a gyűlölködő üzenetek miatt.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.