Varga Edit együtt szigetezett szerelmével, Kóka Jánossal

Forrás: Life.hu -
Kóka János Varga Edit szerelem Sziget 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az újdonsült pár együtt jelent meg szerda este a Sziget VIP részlegében. Ha két hete nem söpört volna végig a sajtón, a hír, hogy köztévé válófélben lévő  híradósa összejött az egykori SZDSZ-es politikussal, Kóka Jánossal, talán észre sem lehetett volna venni, hogy mindketten szigeteznek.

Először Editet szúrtuk ki a tömegben, majd amikor keresgélni kezdtük Kókát is, természetesen rábukkantunk, pár lépésre szerelmétől beszélgetetett.A pár nagyon vigyázott arra, hogy még véletlenül se kerüljenek intim helyzetbe, egymás mellé is csak ritkán sodródtak.

Forrás: Life.hu

Nem Kóka volt az egyetlen politikus a Szigeten. Schmuck Andor és kedvese, Linda már megszokott látványossága a VIP szekciónak, ahol barátaikkal vacsoráztak, mindketten szigorúan diétásan.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu


De előkerült Kósa Lajos Debrecen polgármestere is a Szigeten, lányát kísérte el. A nagyszínpad esti előadója, a Skrillex együttes zenéjét kissé lágynak találta a kemény zenét kedvelő politikus, így csak békésen üldögélve figyelte a zenészeket és az ugráló fiatalokat.

Forrás:Life. hu
/1408/Sz_ne2014814125451

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.