Gregor Bernadett negyedszer is férjhez ment. A színésznő Szarvas Attilával állt az oltár elé. A lakodalmat Bálványoson tartották.

Egy közös darab próbái alkalmával szeretett egymásba Szarvas Attila és Gregor Bernadett. A színésznő augusztus 16-án mondta ki a boldogító igent - lehet, hogy most megtalálta Az Igazit? A pár a szertartást és a lakodalmat egy ötszáz lelket számláló faluban, Bálványoson tartotta. A testőrök napernyővel, zakóval próbálták takarni a párt a fotósok és a kíváncsi falusiak elől. Így is kiderült, hogy a menyasszony fehér, pántos ruhát viselt, a hajába fátyol helyett egy hatalmas virágot tűzött.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A 42 éves színésznőnek ez a negyedik házassága. Első férjéhez fiatalon ment hozzá, tőle egy fia született. Második férje Gát György producer volt, aki épp Görge Nórával élt házasságban, amikor megismerkedtek. Harmadjára Somogyi Istvánnal kötötte össze életét, akitől másik fia született. Házasságuk 2013-ban ért véget kilenc év után.

Forrás: Origo
Így indult a szerelem - Szily Nóra interjúja
"Attilával mindig találkoztunk a színházban, gyakran beszélgettünk, de nagyon visszafogott volt. Láttam, hogy nagyon szép fiú, talán épp ezért gondoltam, hogy biztos fürtökben lógnak rajta a nők, eszembe se jutott, hogy engem választ. Még azt is túlzás lenne mondani, hogy udvarolt nekem. Előadások után kisétáltunk a portáig, valamit kérdezett, udvariasan válaszoltam, megpuszilt vagy megölelt, aztán elváltunk. Vicces volt, hogy a kollégák beszólogattak, hogy na, mi van? Harmadik felvonás? Nyilván a kívülállók megéreztek valamit, de köztünk még semmi nem volt! Aztán felajánlotta, hogy találkozhatnánk valahol máshol és számot cseréltünk. Lementem egy hétre Pécsre, mert ott volt bemutatóm, elkezdtünk SMS-sezni, és beindult valami mágneses vonzás..." - mesélte Gregor Bernadett 2014 áprilisában a Life.hu sztárszerzőjének, Szily Nórának. A történet folytatását és a teljes interjút ide kattintva olvashatod.

Még több interjút olvasnál Szily Nórától? Sztárszerzőnk beszélgetéseit itt találod összegyűjtve.