Diákjai előtt támadta meg az oroszlán a tanárnőt – sokkoló videó

cirkusz oroszlán videó tanárnő vadállat diák támadás Peru
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pedagógus az állat szelídségét szerette volna bizonyítani a gyerekeknek. Majdnem az életébe került.

Döbbenten figyelték a diákok, amikor szemük láttára ugrott rá tanárnőjükre egy nőstényoroszlán. A tanulók egy iskolai kirándulás keretei között látogattak el a perui Cuscóba, ahol a Monaco cirkusz állomásozott. Az esetről videó is készült:

A tanárnő a Metro értesülései szerint azt akarta bebizonyítani diákjainak, hogy a vadállatok nem is olyan vérengző fenevadak, mint ahogyan azt ők gondolják, és egyáltalán nem jelentenek veszélyt nekik. Ezért ment be az oroszlánszelídítőbe, ahol – ahogyan az a fenti videóban is látszik – az oroszlán a pedagógusra vetette magát és a gyerekek kétségbeesett sikoltozása közepette végigvonszolta őt a ketrecben. Szerencsére nem történt tragédia: az állat később elengedte a nőt, akit azonnal egy közeli kórházba szállítottak.

Oroszlántépte, tigrisszaggatta farmerok az állatokérthttp://www.life.hu/trend/20140716-zoo-jeans-markaneven-tigrisek-es-oroszlanok-altal-szetszabdalt-vaszonbol-keszult-farmerokat-dobtak.htmlVadállatok a fogukkal és karmaikkal szaggatták használt hatásúra azokat a vásznakat, amelyből - jótékony célra - farmernadrágokat varratott egy tokiói állatkert.TrendOrigoVadállatokká változtak a meztelen modellekhttp://www.life.hu/trend/20140617-vadallatokka-valtoztak-a-meztelen-modellek.htmlLevetkőztek, majd egzotikus állatokká változtak a modellek.TrendOrigoA 3 kismalac és a kistigris szunyókálnak - Ez a nap legcukibb állatos fotójahttp://www.life.hu/news/20140808-egy-tigriskolyok-es-harom-kismalac-tejtestverek-egyutt-alszanak-sziracsa-tigriskertjeben.htmlA kismalacok és a tigriskölyök tejtestvérek, vagyis a kistigrist az anyakoca táplálja. Szokatlan egy barátság!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.