Pártelnökfeleségként sem változtat szexi stílusán Rába Timi

feleség Tóbiás József öltözködés Rába Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem változott sem az élete, sem az öltözködése Rába Tímeának, mióta férje, Tóbiás József lett az MSZP elnöke. 

Rába Tímea szeret nőiesen, szexisen öltözködni, bárhová is megy. Nem is kell takargatnia egyik testrészét sem, három gyerek után is kifejezetten csinos maradt az egykori szépségkirálynő.

Forrás:FB Rába Tímea

"Semmi sem változott az életemben, ugyanúgy élünk, mint korábban. 17 éve reggelente elmegy a férjem dolgozni és este jön csak haza. Én pedig nem érzem, hogy bármiféle nyomás nehezedne rám a pozíciója miatt, soha nem fogok olyan szerepet eljátszani, ami nem én vagyok. Nem változtattam az öltözködési stílusomon csak azért, mert a férjemet pártelnöknek választották. Továbbra sem a kiskosztümöt favorizálom a hétköznapi életben, csak akkor viselek ilyet, ha kifejezetten megtetszik egy darab. A saját, lazán elegáns, nőies stílusomat szeretném továbbra is megőrizni, amiben jól érzem magam. Egy komoly rendezvénynek az öltözékemmel megadom a tiszteletet, de egy bálba nem fogok elmenni zárt ruhában. Ha viszont pártelnökfeleségként kell megjelennem, akkor úgy is fogok" - osztotta meg velünk gondolatait az egykori szépségkirálynő, aki 17 év után először nyaral külön a férjétől.

„A húgom 15 éve él Görögországban, nagy álmunk volt, hogy mi négyen testvérek együtt utazhassunk el hozzá az édesanyámmal, ez nagyon sokat jelent mindenkinek. Végül 15-en jöttünk össze, de én csak a lányomat, Ninát hoztam magammal. A fiúk a férjemmel maradtak, ő most kipróbálhatja, milyen két fiúról gondoskodni. Úgy tudom, hogy Noelt be is vitte magával dolgozni.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.