Voksán Virág szalon DJ lett

dj Voksán Virág munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állandó megbízást, szalonmunkát kapott Voksán Virág, aki szokatlan időpontban indul munkába.

A hajnalban kelő munkásokkal egyidőben jár dolgozni Voksán Virág, akinek újabban reggel 5 órára kell mennie zenélni. Magyarország első számú női ruhamárkája kérte fel arcának, azaz állandó DJ-nek.

Forrás: My77

„Szerdánként különös beosztás szerint kell a cég rendelkezésére állnom. Hajnali 5-től 7-ig zenélek a kereskedőknek és viszonteladóknak, akik ezen a napon jönnek megnézni az új kollekciót és maradnak hajnalig. Kissé szokatlan ez az időbeosztás, reggel 4-kor kelek, pedig máskor ilyenkor érek haza lefeküdni" – árulta el Virág, aki a zenélés mellett új bevételi forrás után is nézett.

Gregor Bernadett plasztikával készült az esküvőjérehttp://www.life.hu/bulvar/20140819-gregor-bernadett-szineszno-es-ferje-szarvas-attila-szinesz-plasztikai-mutettel-keszultek-eskuvojukre.htmlBerni és férje, Szarvas Attila fiatalító eljárásnak vetették alá magukat, hogy az esküvőn a legjobb formájukat hozzák.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huCurtis volt barátnője megbocsájtotta a pofonokathttp://www.life.hu/bulvar/20140819-curtis-azaz-szeki-attila-rapper-megvert-baratnoje-pofonkat-es-nemi-fertozest-kapott-a-zenesztol.htmlMegszólalt Bodor Bettina, az őt bántalmazó Széki Attilának, művésznevén Curtis volt barátnője. A rapper ököllel ütötte a lányt, aki kórházba került, ám nem csak a pofonoktól szenved a bántalmazott exbarátnő.TV + Bulvár--Hivatalos: távozik a Class FM-től Csiszár Jenő és Jáksó Lászlóhttp://www.life.hu/bulvar/20140819-csiszar-jeno-es-jakso-laszlo-kozos-megegyezessel-tavozik-a-class-fm-bol.htmlCsiszár Jenő és Jáksó László öt év után, 2014 szeptemberétől közös megegyezéssel távozik a Class FM-ből – írja hivatalos közleményében a rádió.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.