Berki Krisztián (exsportvezető) kaszkadőr Duna ugrás híd Piroch Gábor Édes Élet Aktív (tévéműsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet sztárja a 20 méteres zuhanásra Piroch Gábor kaszkadőrrel készül. Addig is tíz méteren gyakorolt.

Újabb őrültségre vette rá magát az ismét ráncos heréjű Berki Krisztián. Az egykori Fradi-vezér korábban a harmadik emeletről vetette magát a mélybe Pamela kedvéért. Most pedig egy műugró toronyba mászott fel, majd ugrott a vízbe a 10 méteres magasságból. Ezzel még nincs vége! Krisztián az Aktívban elárulta, többedmagával 20 méteres magasságból ugrik majd a Dunába az egyik hídról, erre edz most Piroch Gábor kaszkadőrszakértővel. Piroch szerint már a 10 méteres ugrás is veszélyes, ha nem jó szögben esik az ember, a víz felületi keménysége ugyanolyan, mintha szárazföldre zuhanna az illető.

Azt, hogy hogyan sikerült Berkinek az ugrás, megnézheted az alábbi videóban:

A nap híre: újra ráncok barázdálják Berki Krisztián heréithttp://www.life.hu/bulvar/20140815-berki-krisztian-herei-a-vasalas-utan-fel-evvel-ujra-rancosak-elmondasa-szerint-a-sok-szextol.htmlAz Édes Élet sztárja, Berki Krisztián fél éve vasaltatta ki a heréit, amelyek a hírek szerint újra ráncosak – saját elmondása szerint a szextől. Hát, semmi sem tart örökké.TV + BulvárTöbb százezret kaszál műsoronként Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/bulvar/20140811-berki-krisztian-a-fem3-csatorna-delelotti-magazinmusoranak-musorvezetoje-lesz-adasonkent-300-ezret.htmlA volt Fradi-vezér a FEM3 csatorna délelőtti magazinműsorában debütál ősztől, a Bors információi szerint adásonként 300 ezer fogja ütni a markát.TV + BulvárOrigoBerki Krisztián a mélybe vetette magáthttp://www.life.hu/bulvar/20140806-berki-krisztian-az-tv2-edes-elet-sztarja-leugrott-a-harmadik-emeletrol-hogy-kibekitse-pamelat.htmlBerki Krisztián és Hódi Pamela kapcsolata ismét mélypontra jutott, ezért a testépítő extrém erőpróbával szerette volna bizonyítani Pamela iránt érzett szerelmét.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.