Versenyzőként indul a szombati Ironman 70.3 Budapest triatlonversenyen a bahreini szultán három fia is. Közel 50 testőr kíséri őket, és vagy félmilliárd forintot költenek - írta meg az Origo.

Eddig sem hittük, hogy a Kihívások Hétvégéje nem bővelkedik izgalmakban, de most az élet tovább növelte a kihívások számát, ugyanis a három szultánfiút ötven testőr kíséri, nem csak futás, de úszás és biciklizés közben is! Csakhogy a triatlonban szabályszerűen nem lehet bolyban haladni. Az biztos, hogy jelenleg rengeteg rendőrkocsi és fekete kisbusz közlekedik a Kopaszi-gát és a Széchenyi tér között, azokban utaznak majd a hercegek is.

Bahreini hercegek a triatlononForrás: Origo

A három bahreini herceg közel 100 fős személyzettel érkezett meg, és a Four Seasonsbe költöztek be. Az Origo megtudta, hogy a hercegek a szálloda majdnem összes szobáját elfoglalták, beleértve az elnöki lakosztályokat. A személyzet egy része a szomszédos luxusszállodákban kapott helyet. A vendégek csütörtökön érkeztek, és egy hétig maradnak, ami azt jelenti, hogy a weboldalon található listaárak szerint majdnem 1 millió eurós szállodai számlát kell kifizetniük. A fogyasztással, autóbérléssel és az egyéb extrákkal együtt az Origo számítása szerint félmilliárd forint is lehet a verseny összköltsége a hercegek számára.