Bár Kasza Tibi és Fluor is harcba szállt a műsorvezetői posztért, állítólag Majka „nyerte el" Ördög Nóra kezét.

Ahogy a Life.hu is megírta, nem Liptai Claudia vezeti a Rising Star című tehetségkutatót. A legújabb pletykák szerint Majka és Ördög Nóri a TV2 tehetségkutatójában mutathatják majd meg, mennyire passzolnak össze – írja a Bors

A Life.hu már megmutatta, kik jelentkeztek a Rising Starba.
Forrás: facebook/Majka

Majka egyelőre nem tagadta, de nem is erősítette meg a hírt a lap kérdésére. „Én nem tudok erről, így nem erősíthetem meg a dolgot" – jelentette ki a rapper, aki évek óta sikert sikerre halmoz és állítólag Kaszát és Fluort is sikerült leszorítania a műsorvezetői trónról.

Ördög Nóri azért tudta elvállalni a műsorvezetést, mert a Rising Star indulását későbbre tették. Így Majka a Sztárban Sztár zsűriszékéből egyenesen a tehetségkutató színpadára vándorolhat.

Fal mögött énekelnek
A Rising Star jelenleg a világ legtrendibb tehetségkutató műsora. A nézők már az első pillanattól kezdve részesei lesznek a történteknek, és egy ingyenes mobiltelefonos alkalmazás segítségével élőben szavazhatnak és döntenek az énekesek továbbjutásáról. A jelentkezőknek először egy ledfal mögött kell énekelniük, ami csak akkor emelkedik fel, ha az adás hivatalos applikációját letöltő nézők szavazatainak száma elér egy bizonyos szintet. Ekkor viszont kiléphet az előadó a közönség elé, és folytatódhat számára a verseny.