"Otthagylak, mint Jáksó László a Class FM-et"

Tóth Gabi Zámbó Jimmy Hegyi Roli Andy Vajna Jáksó László bulvárrap Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrappeli a legemlékezetesebb eseményeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt.

Na, de ki az a Hegyi Roli?

Hegyi Roli az szjger.hu egyik állandó szerzője, RAPüzi rovatában olvasói leveleket rappel el. Már 14 éves korában saját rádióműsort vezetett. Tavaly jelent meg az első profi videoklipje, amelyek 2014 márciusában követett a második. Roli zsűritagja volt a Pély Barna nevével fémjelzett B the First tehetségkutatónak is, amelyben az ország legjobb sulizenekarait kereste az szjger.hu.
Fresh Andi élete 180 fokos fordulatot vetthttp://www.life.hu/bulvar/20140818-fresh-andi-elete-180-fokos-fordulatot-vett.htmlFelmondott civil munkahelyén és elhagyta a pasiját Fresh Andi, akinek több év után ismét az éneklés lett az első az életében.TV + BulvárOrigoJohn Newmannak fogalma sem volt, hol énekelhttp://www.life.hu/bulvar/20140824-john-newman-enekes-a-zamardi-strand-fesztivalon-azt-hitte-budapesten-enekel.htmlA Strand fesztivál sztárfellépőjének, John Newmannak nehéz napjai lehetnek. A Strand fesztivál záróbuliján már azt sem tudta, hol énekel.TV + Bulvár--Tolvai Reni is beállt a babasorbahttp://www.life.hu/bulvar/20140823-tolvai-reni-enekesno-kulonleges-kepet-posztolt-magarol-amin-babanak-tunik.htmlFurcsa hangulatú képet posztolt magáról a Megasztár egykori győztese, Tolvai Reni. Mintha egy baba nézne a kamerába tegnap esti szelfijén.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.