Sose zavard meg az alvó vizslát!

kutya ébresztő Vizsla csörgés lustaság cuki óra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aranyos videót találtunk egy alvó vizsláról, akit gazdija párnái között ébresztene fel az óra, ő azonban feleselni kezd a csörgéssel, majd továbbalszik.

Az ébresztővekker erőszakos csipogására nyöszörgéssel majd feleseléssel válaszol a lusta vizsla. Amikor végre elhallgat az óra, akkor visszafekszik és alszik tovább. Hiába, a reggeli koránkelést a kutyusok sem szeretik.

Kutya egy lagzi! Összeházasodott Lucy és Teddy, a két blökihttp://www.life.hu/news/20140825-kutya-eskuvo-osszehazasodott-lucy-es-teddy-a-ket-mentett-kutya.htmlA két mentett kutya, Lucy és Teddy hivatalosan is összekötötték az életüket egy cuki ceremónián. A gazdi véletlenül fotós, így tündéri felvételeket készített az ifjú párról.News--Taroltak a nők – kiosztották az MTV VMA díjaithttp://www.life.hu/news/20140825-kiosztottak-a-2014-es-mtv-video-music-awards-dijait-beyonce-nyert-a-legtobb-kategoriaban.html31. alkalommal rendezték meg idén az ismert zenei csatorna legjobb videóklippekért járó díjátadóját.News--Usher nem zavartatta magát, inkább jól megbámulta Kim Kardashian hátsójáthttp://www.life.hu/news/20140825-usher-megbamulta-kim-kardashian-feneket-az-mtv-musiv-video-awards-dijatado-galajan.htmlTegyük a kezünket a szívünkre és valljuk be őszintén: lehet-e azért haragudni valakire, mert épp Kim Kardashian híresen nagy és kerek fenekét nézi?News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.