Az Emmy-gála legmegdöbbentőbb pillanata

Forrás: AFP/Kevin Winter -
csók gála Emmy-díj Bryan Cranston díjkiosztó ünnepség Julia Louis-Dreyfus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több száz néző előtt kapta el és csókolta meg Bryan Cranston Julia Louis-Dreyfust.

Beyoncé és Jay-Z MTV VMA-n elcsattant franciája után most az Emmy-gála csókjáról beszél mindenki.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Julia Louis-Dreyfus épp vette volna át a komédia kategóriában jelölt kiemelkedő színésznőért járó díját, amikor a szintén Emmy-díjas színész, Bryan Cranston útját állta és egy látványos nyelves puszival gratulált neki. Íme, a videó:

Látszik, hogy bár Julia az elején még benne van a játékban, később már próbálja magát menteni Cranston öleléséből. Kíváncsiak lennénk, mit szólt a férje akciójához a színész felesége, aki szintén ott volt a nézők sorai között.

Emlékezetes ruhaköltemények az Emmy-gálán

Camila Alves és January Jones taroltak, Christina Hendricks és Katherine Heigl már kevésbé - a Life.hu Emmy-gáláról szóló divatcikkét IDE kattintva olvashatod el.
A legszebb lábak az Emmy-gálán: Julia Robertshttp://www.life.hu/trend/20140826-julia-robert-labai-gyonyoruek-voltak-a-2014-es-emmy-galan.htmlBár nem estélyi ruhában érkezett Julia Roberts a 2014-es Emmy-díjátadóra, mégis rá irányult a legtöbb figyelem. Hogy miért? Hát a tökéletes virgácsai miatt!TrendEsélylatolgatás a hétfő esti Emmy-gála előtt – nagy rekordok is várhatókhttp://www.life.hu/kult/20140825-az-emmy-dijakat-hetfo-este-adjak-at-los-angelesben-tobb-rekord-is-szulethet-iden.htmlA televíziós Oscarként emlegetett Emmy-díjakat helyi idő szerint hétfőn este adják át Los Angelesben. A Modern család ötödször is esélyes az elismerésre a vígjátéksorozatok között, Bryan Cranston, a Totál szívás sztárja pedig a negyedik trófeáját gyűjtheti be a legjobb drámai színész kategóriában.Kult--Mellbedobással és csókokkal ünnepelte a német győzelmet Rihannahttp://www.life.hu/news/20140714-rihanna-a-focivebe-dontoje-utan-a-nemetekkel-unnepelt.htmlA barbadosi énekesnő bizonyára még mindig piheni a vasárnapi döntő utáni fáradalmakat. A képek alapján megértjük.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.