Keresik a Budapesten eltűnt világjáró plüssmackót, Veszprémi Macit

Forrás: facebook/Maci veszprémi -
eltünés maci plüss keresés elveszett Veszprém világjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veszprémi Macit nagy erőkkel keresik azok a fiatalok, akiknek eszmei értéket jelent a kedves plüss. Egy éjszaka veszett nyoma.

Dani a Life.hu-nak elmondta, hogy Macit 2010-ben találták egy kukában Veszprémben, ezért kapta a Veszprémi vezetéknevet. A plüssnek már közösségi oldala is van, ahol a világjárásáról oszt meg képeket. Járt már Spanyolországban, Olaszországban és Görögországban is. A maci augusztus 19-én éjszaka tűnt el az Árpád híd környékén. A fiatalok arra kérnek mindenkit, ha valaki látta vagy netán a nyomára bukkant a macinak, jelentkezzen: a dani_szeifert@hotmail.com címen.

Forrás: facebook/Maci veszprémi

A Life.hu-nak is vannak világutazó fonalemberei. Régebben bemutattuk nektek a Görögországból érkezett Zante, a spanyol Huán, a thaiföldi Szami, a magyar Zoé fotósorozatát.

„A végzetes estén magunkkal vittük a pesti éjszakába, amely végül elragadta őt tőlünk. Az utolsó hiteles emlékeink szerint hajnali 3 körül a 950-es éjszakai buszon még velünk volt, de az Árpád hídnál történt leszállás után már hiányzott, azonban nem egyértelmű, hogy a buszon maradt-e, vagy a leszállást követően veszett-e nyoma" – írta nekünk Dani.

Jeges víz helyett anyatejjel öntötte nyakon magát Olivia Wildehttp://www.life.hu/news/20140826-olivia-wilde-jeges-viz-helyett-anyatejjel-ontotte-nyakon-magat-az-icebucketchallenge-kihivasan.htmlA saját tejével teljesítette a mostanában oly' nagy népszerűségnek örvendő IceBucketChallenge-et a Doktor House színésznője.News--Gond van az ásványvizekkel - 12 félét vontak ki a forgalomból idehazahttp://www.life.hu/news/20140826-12-fele-asvanyvizet-vontak-ki-a-forgalombol-itthon-magas-volt-a-nitritkoncentraciojuk.htmlTöbb tízezer liter ásványvizet vontak ki a forgalomból. Túl magas volt a nitritkoncentrációjuk.News--Usher nem zavartatta magát, inkább jól megbámulta Kim Kardashian hátsójáthttp://www.life.hu/news/20140825-usher-megbamulta-kim-kardashian-feneket-az-mtv-musiv-video-awards-dijatado-galajan.htmlTegyük a kezünket a szívünkre és valljuk be őszintén: lehet-e azért haragudni valakire, mert épp Kim Kardashian híresen nagy és kerek fenekét nézi?News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.