Haladékot kapott a gipszeléshez VV Béci

törés gipsz VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Béci karján nincs gipsz, csak egy merevítő tartja össze a több helyen is eltört csontját. Saját felelősségére történhetett így a dolog - elárulta, miért döntött így.

Tíz nappal ezelőtt Béci biciklijével hat métert csúszott az aszfalton, ezért két helyen eltörött a jobb keze. Szerelme kérésére végül az orvosnál kötött ki, de mégsem gipszelték be a kezét.

Fotó: Life.hu

"Nem lehet gipsz a kezemen, ugyanis pár hét múlva videoklipet forgatok. Még négy hétig ezzel a könnyített változattal járok, utána viszont elmegyek begipszeltetni. A saját felelősségemre kaptam a merevítőt, amit csak fürdéskor vehetek le. A kislányomat addig nem emelhetem, de nem tudok támaszkodni sem. Tisztában vagyok vele, ha nem kapok rá majd végleges rögzítést, akkor biztosan fogok valami olyat tenni, mondjuk vezetni, amit nem kellene" - osztotta meg velünk Young G, azaz VV Béci.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.