Csajos bulit tartott Patai Anna

Forrás: FB Patai Anna hivatalos oldala -
Megasztár Patai Anna születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán 15 éves lett Patai Anna, akit öt évvel ezelőtt, alig tízévesen ismert meg az ország a Megasztár felfedezettjeként. A tinilány barátnőivel és családjával ünnepelte születésnapját.

Kétszer is megünnepelték Patai Anna 15. születésnapját. Először a családja köszöntötte fel, majd a barátnőivel folytatta az ünneplést.

Forrás: FB Patai Anna hivatalos oldala

"Két tortát vághatott fel Anna, aki az elsőt a családtagjaival, a másodikat pedig a barátnőivel fogyasztotta el. A lányok este szülői felügyelet mellett buliztak, fiúk nem voltak jelen a születésnapi partin. Sok ajándékot kapott, mi elvittük vásárolni, mindent megkapott, amire szüksége volt. Ebbe nemcsak csinos ruhák, hanem az iskolakezdéshez szükséges tanszerek is beletartoztak. Anna egy színitagozatos gimnáziumban folytatja a tanulmányait, nagyon készül már rá. Az évnyitóra az egész család elkíséri" – tudtuk meg az édesapjától. A tini a napokban forgatta új videoklipjét, és megkapta élete első főszerepét a Barbara című zenés darabban, ahol a címszerepet alakítja. A bemutató már nem várat sokáig magára, szeptember 27-én tartják.

Emlékszel még, milyen volt Anna a Megasztárban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.