Bereczki Zolit jeges vizes videója miatt savazzák az interneten

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
Bereczki Zoltán kommentelés kihívás színész pazarlás jeges vödör IceBucketChallenge
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész egy vízzel teli medence mellett oktatja a népet és próbálja felhívni a figyelmet a vízpazarlásra - ahelyett, hogy nyakon öntené valaki...

Bereczki Zoltánt is kihívták az IceBucketChallenge jeges vizes kihívásra. Zoli élt is a lehetőséggel és profi kétkamerás klipet forgatott. A videóból a következőket tudhatjuk meg: Zolinak van pénze új telefonra (a régit ugyanis bedobja a medencébe), nem érdemes pazarolni egy vödör vizet arra, hogy magunkra öntsük (inkább engedjünk tele egy medencét), szereti a jeges szexet (az utolsó filmkockát érdemes megnézni), és szeret jótékonykodni (a videó végén azért megtudjuk, kinek ajánlja fel a pénzt).

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Zoli kisfilmje után kapott hideget-meleget a kommentekben: "Akkor Zoli nagyon bízom benne, hogy otthon almot használsz! Vagy pottyantóst! Ész nélkül ne húzogassuk a slozit sem azt mondom" . Vagy egy másik gyöngyszem: "Cseszd meg!!! Mekkora egy műmájer vagy! Ez elképesztő". És persze van, akit lenyűgözött Zoli filmje: "Örülök a megoldásnak, ismét megmutattad, milyen értékes ember vagy". És a végszónak: "Kérlek, mondd, hogy a vége nem az volt, aminek látszott..."

Molnár Anikó tovább háborog a büntetése miatthttp://www.life.hu/bulvar/20140828-molnar-aniko-tovabb-haborog-a-buntetese-miatt.htmlMolnár Anikó nem foglalkozik a büntetőcédulájával, amit is egy villámparkolása miatt kapott. Tovább háborog magában és felajánlott egy sminktetoválást annak, akinek sikerül elolvasni a közterületfelügyelő által papírra vetett kaparást.TV + Bulvár--Hamarosan férjhez megy Liptai Claudia?http://www.life.hu/bulvar/20140829-liptai-claudia-hamarosan-ferjhez-megy-szerelmehez-horvath-akos-szinmuveszhez.htmlMég egy napja sincs, hogy Liptai Claudia és Horváth Ákos közös fotóval jelentették be, szerelmesek egymásba, máris az esküvőről beszél mindenki. Egy komment tehet mindenről.TV + Bulvár--Ki ez a csillagszemű hódító? Új pasi tűnt fel Claudia oldalánhttp://www.life.hu/bulvar/20140828-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-bepasizott-uj-parra-lelet-oldalan-egy-barna-haju-ferfi-tunt-fel.htmlKözösségi oldalán osztotta meg Liptai Claudia azt a fotót, amint egy jóképű férfi csókolja a műsorvezetőt.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.