A színész egy vízzel teli medence mellett oktatja a népet és próbálja felhívni a figyelmet a vízpazarlásra - ahelyett, hogy nyakon öntené valaki...

Bereczki Zoltánt is kihívták az IceBucketChallenge jeges vizes kihívásra. Zoli élt is a lehetőséggel és profi kétkamerás klipet forgatott. A videóból a következőket tudhatjuk meg: Zolinak van pénze új telefonra (a régit ugyanis bedobja a medencébe), nem érdemes pazarolni egy vödör vizet arra, hogy magunkra öntsük (inkább engedjünk tele egy medencét), szereti a jeges szexet (az utolsó filmkockát érdemes megnézni), és szeret jótékonykodni (a videó végén azért megtudjuk, kinek ajánlja fel a pénzt).

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Zoli kisfilmje után kapott hideget-meleget a kommentekben: "Akkor Zoli nagyon bízom benne, hogy otthon almot használsz! Vagy pottyantóst! Ész nélkül ne húzogassuk a slozit sem azt mondom" . Vagy egy másik gyöngyszem: "Cseszd meg!!! Mekkora egy műmájer vagy! Ez elképesztő". És persze van, akit lenyűgözött Zoli filmje: "Örülök a megoldásnak, ismét megmutattad, milyen értékes ember vagy". És a végszónak: "Kérlek, mondd, hogy a vége nem az volt, aminek látszott..."