A keresztfiánál vannak Csala Zsuzsa hamvai

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
Rózsadomb hamvak temetés Csala Zsuzsa keresztfiú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A februárban elhunyt Csala Zsuzsa és testvére földi maradványai még nincsenek eltemetve. A hamvak Budán vannak, a színésznő keresztfiának rózsadombi lakásán – tudta meg a Bors. 

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, kiverte a biztosítékot, hogy a februárban meghalt Csala Zsuzsa és néhány héttel korábban távozó testvére, Márta hamvait még mindig nem temette el a család, annak ellenére, hogy a sír meg van, sőt a nevük is szerepel már a sírkövön.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

Most kiderült, Márta fiának, Péternek a rózsadombi társasházi lakásában van mindkét urna, ő egyben Zsuzsa keresztgyereke is – mondta a lapnak Csala Csilla, az egyetlen élő testvér. Hozzátette: „Itt mindenki azt várja, hogy mikor lesz már a temetés, sokan ismerik a családunkat, de a rokonok azt szeretnék, ha szűk, családi körben búcsúztatnák a két elhunytat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.