Titokban tartja Vajna Timi a szépségkirálynő-verseny jelöltjeit

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Miss Universe Hungary szépségverseny Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyratörő tervei vannak Vajna Tímeának a Miss Universe szépségversennyel kapcsolatban, amelynek jogait 3 éve vette meg férje, Andy Vajna. Igaz, hogy a hazai versenyről még nem sokat lehet tudni, de az már kiderült, hogy hatalmas terveket szőnek a verseny sorsával kapcsolatban.

Az első évben csak felvezetnék a Miss Universe világversenyt, majd két év múlva már egy fergeteges show-val képzelik el a folytatást. Nyolcvankilenc ország szépségkirálynőjét szeretnék hazánkba hozni a nagy megmérettetésre, ahol a legszebb lányt megválasztanák. Addig viszont titokban szervezkednek, és az amerikai minta alapján, a döntőn csak meghívásos alapon vehetnek részt a nézők. Egy nagyon szűk kör lehet majd részese Timi exkluzív szépségversenyének, amelynek versenyzői - a 16 lány - már készülnek a pár hét múlva esedékes megmérettetésre. A verseny hivatalos Facebook-oldaláról ugyanis az már kiderült, hogy megvannak a döntőbe jutott szépségek, de Timiék, a többi hazánkban megrendezett szépségversenyekkel ellentétben, nem árulták el egyelőre, hogy kik versenyeznek majd a legszebbnek járó koronáért.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Annyira exkluzív lesz a verseny, hogy még a helyszínt is titkolni fogjuk. De nem marad örökké titkos a királynőválasztás, később az interneten nézheti meg bárki, hogyan sikerült a férjemnek megszerveznie a látványt, a show-műsort. Szeretném, ha a királynő majd olyan szeretetben részesülne, mint a venezuelai kolléganője, aki rengeteg jótékonysági akción vesz részt" - mondta Timi, akivel sztárszerzőnk, Szliy Nóra is készített korábban interjút.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.