Visszaéltek Hernádi Judit nevével

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
Hernádi Judit név pénz visszaélés kéregetés csalás levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy segítségkérő levél kering az interneten, amelyben a színésznő nevében azt írják, külföldön ragadt és anyagi segítségre szorul. Hernádi Judit kiakadt.

A színésznő nevében írt levélben az áll, hogy Hernádi Judit külföldön bajba került, elvesztette a csomagját és minden iratát, és sürgősen pénzt kér. Hernádit a Bors szembesítette a történtekkel.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A lap információi szerint több, rendszeresen színházba járó néző is jelezte, hogy kapott levelet Hernádi Judittól. „ Még csak most bogozzuk ki ezt az ügyet, de már körvonalazódik, hogy olyanok kapnak a művésznő nevében levelet, akik interneten vásároltak színházjegyet. Vagyis nincs kizárva, hogy valakinek egy olyan címlista került a kezébe, amelyen több száz színházba járó neve és elektronikus elérhetősége szerepel" – meséli a egyik, neve elhallgatását kérő néző.

Hernádi Judit a laptól értesült a történtekről: „Megdöbbentő, hogy van, aki képes ilyen aljasságra! Remélem azonban, hogy a színházba járó nézők vannak olyan érettek, hogy nem hiszik el, bárkitől pénzt kérnék. Csak remélni tudom, hogy még nem sokan küldtek" – mondta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.