Megható levelet küldött Schumacher felesége egy 9 éves kisfiúnak

Forrás: AFP/Eric Gaillard -
síbaleset köszönet Corinna Schumacher felépülés Michael Schumacher könyv Ferrari levél jókívánság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Corinna Schumacher egy kedves üzenetben köszönte meg a gyermeknek különleges ajándékát. A kissrác egy könyvet írt „Ferrari Adventures" címmel, amelyet természetesen Schumacher ihletett. Ennek egy példányát kapta meg a család.

Egy 9 éves fiatal srác, Aiden Gormley a szerzője annak a novellának, amely nemrég jelent meg „Ferrari Adventures" címmel. A gyerek hatalmas rajongója Michael Schumachernek, így érhető, mennyire meglepődött, amikor a napokban az egykori autóversenyző feleségének levelét tarthatta kezében. A kiadó ugyanis elküldte a kötet egy példányát a családnak. A decemberben síbalesetet szenvedett expilóta neje egyebek mellett azt írta, hogy Schumacher nagy harcos, és soha nem adja fel.

Forrás: AFP/Eric Gaillard

Megköszönte továbbá azt a rengeteg jókívánságot, amit az utóbbi időben kapnak, és amelyekből erőt tud nyerni a család ezekben a nehéz időkben.

Schumachert még mindig egy Lausanne-i kórházban kezelik, Svájcban. A hathónapos kómából már felébredt, de még hosszú út vár rá, amíg teljesen felépül.

Elvesztette a pert Michael Schumacher felesége, Corinnahttp://www.life.hu/news/20140901-michael-schumacher-felesege-corinna-elvesztette-a-pert-amelyet-ket-medium-ellen-inditott.htmlMichael Schumacher hétszeres Forma-1-es világbajnok nejének keresetét a bíróság elutasította. Ebben le akarta tiltani a róla megjelent képeket, amelyek a Schumi balesete utáni napokban készültek.News--A Schumacher családot sokkolta az öngyilkossághttp://www.life.hu/drlife/20140809-schumacher-orvosi-aktajanak-tolvaja-felakasztotta-magat-schumacher-csaladjat-sokkoltak-a-tortentek.htmlAhogy azt nemrég a Life.hu is megírta, Scumacher orvosi kartonjának állítólagos tolvaját őrizetbe vette a rendőrség, ám a férfi másnap reggelre öngyilkos lett: felakasztotta magát.Dr. Life--Mikrochipet ültetnek Schumacher agyábahttp://www.life.hu/bulvar/20140728-schumacher-agyaba-ket-zagrabi-orvos-darko-chudyt-es-vedran-deletist-mikrochipet-ultet-hogy-teljesen.htmlNem tudni, hihetünk-e a hírnek, mindenesetre egy horvát lap arról számol be, hogy két zágrábi idegsebészt kért meg Schumacher családja, segítsenek az egykori világbajnok felépülésében. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.