Ezek a kutyák jobban pózolnak, mint Kate Moss

Forrás: Instagram/ifitwags -
pózolás modell Vizsla gazdi Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Instagram új sztárjai Travis és Gus, a két rövidszőrű német vizsla. Gazdájuk, a kanadai Stephanie McCombie, aki menhelyről vitte haza a két gyönyörű kutyát, vicces fényképeket oszt meg róluk, néha egészen elképesztő szerelésekben.

Bár a vizslatestvérek valószínűleg nem tudnak egyre nagyobb népszerűségükről, gazdájuk állítja, hogy imádnak modellt állni. „Teljesen izgatottak lesznek, amikor előveszem a kamerát" – nyilatkozta Stephanie a kedvenceiről.

Forrás: Instagram/ifitwags

A pózolás azért részben a finom jutalomfalatoknak is köszönhető. Valamit tudhat a gazdi, mert nem sok blöki menne bele ebbe:

Forrás: Instagram/ifitwags

„A kutyák általában utálják, ha sapkákat húznak a fejükre, vagy ruhákba próbálják bújtatni őket, de az én srácaim kifejezetten élvezik, és mindenben részt akarnak venni, amit csinálok" – mondja büszkén a gazdi.

Forrás: Instagram/ifitwags

Az ifitwags nevű Instagram profilon tudod követni Travis és Gus kalandjait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.