Ördög Nóra: "A gyerekeimnek nem kell nélkülözniük az anyukájukat!"

Rising Star munka Ördög Nóra gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hivatalosan is bejelentették, hogy Ördög Nóra lesz a TV2-n november elején induló Rising Star műsorvezetője. Vajon hogyan birkózik meg a frissen szerződtetett műsorvezető két gyermek mellett a hamarosan rá váró munkával? A Life.hu-nak elárulta!

Ördög Nóri kisfia, Vencel épphogy csak három hónapos lesz, amikor édesanyja újból munkába áll. A műsorvezető szerint a heti egy nap távollét igazán nem fogja felborítani a családi harmóniát, és egyik gyerek sem fog szenvedni azért, mert pár órát nélkülöznie kell az anyukáját.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Beismerem, nem az járt az elmúlt hónapokban a fejemben, hogy mennyire hiányzik a munka, van elég pörgés így is az életünkben, két gyerekkel nincs megállás. Természetesen izgalommal tölt el, hogy hamarosan indul az új műsor, olyan érzés, mintha a karácsonyt várnám" - osztotta meg a Life.hu-val Nóra a TV2 nagy őszi sajtótájékoztatóján. A műsorvezető számára az elmúlt hónapok a gyerekekről szóltak és az elkövetkezendőkben is ők lesznek a főszereplők az életében. Ahogy a színésznők, ő sem hagyományos értelemben tér majd vissza a munkába.

/1409/TV2_s20149417732

"Szó sincs arról, hogy nem látom majd eleget a gyerekeimet, vagy hogy bébiszitterre bíznám őket. Ugyanúgy a gyerekeimmel és a férjemmel töltöm majd a hetem nagy részét, a hétvégén pedig egy kicsit ebből kiszakadva, rövid időre a munka fogja átvenni a szívemben és az agyamban a főszerepet. Szerencsés vagyok, a családunkban remekül meg lehet oldani ezeket a napokat, hogy mindig legyen valaki, aki vigyáz a gyerekekre, és ő leginkább az apukájuk. A gyerekeim nem fogják nélkülözni az anyukájukat” - mondta Nóri, aki örült neki, hogy kicsinosíthatta magát és megmutathatta, hogy a szülés után is remek formában maradt.

"Hiszek abban, hogy a női szerepeinket össze lehet egyeztetni. Az, hogy az ember édesanyává válik, nem jelenti azt, hogy meg kell feledkeznie a magassarkúról, a szép sminkről, a frizuráról és a csinos öltözékről. Persze kellenek az ilyen alkalmak, amikor előtérbe kell helyezni a nőt. Saját örömömre mostanában nem jutott időm arra, hogy kisminkeljek a hétköznapokon is” – tette hozzá a műsorvezető, majd szeretettel beszélt az újszülöttről és a megváltozott életéről.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Két gyereket nevelni izgalmas kihívás, nem alszom túl sokat. Akadnak olyan helyzetek, amikor mindkét gyerek ordít valami miatt és hirtelen nem is tudom, hogy melyik irányba szaladjak. Vagy az egyiket éppen lerakom aludni, végre én is pihenhetnék, ekkor a másiknak jut eszébe, hogy szeretne együtt csinálni valamit anyával. Korábban Mici simán aludt kilencig, most korábban kel. De tudtam, hogy mire vállalkozunk és nem riadtam meg ettől a feladattól, élvezem minden percét. A lányom szerencsére nem féltékeny a kistestvérére, érzi rajtunk, hogy természetesen kezeljük, hogy lett még egy emberke, aki a családunk része, és ő is így viszonyul hozzá. Csak annyit látok rajta, hogy figyelemfelkeltőbben reagál le helyzeteket, ha valami pici sérelem éri, mondjuk beüti a kisujját, akkor ez most egy nagyobb dráma, jobban meg kell őt vigasztalni. De a tesóját ölelgeti, visszarakja a cumit a szájába, ha sir, simogatja a fejét a lábát, ringatni próbálja" - osztotta meg velünk családi élete titkait Nóra.

/1409/TV2_s20149417732Al Ghaoui Hesna, a MTVA tudósítója: "Ismertem a lefejezett újságírót"http://www.life.hu/bulvar/20140903-al-ghaoui-hesna-a-mtva-haditudositoja-ismertem-a-lefejezett-ujsagirot-james-foley-t.htmlA szíve összeszorul és szorosabban öleli magához kislányát, az öt hónapos Nedát Al Ghaoui Hesna, az MTVA szerkesztő-műsorvezetője, aki korábban számos háborúból, konfliktusövezetből is tudósított. Az elmúlt hetekben az Iszlám Állam (IS) terroristaszervezete által lefejezett újságírók közül az első áldozatot, James Foley-t személyesen is ismerte. Hesna nem akarta megnézni a kollégája kivégzéséről szóló videót.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVeszélyben lesznek a celebek Dél-Afrikában az ebola miatt?http://www.life.hu/bulvar/20140904-a-celeb-vagyok-ments-ki-innent-del-afrikaban-forgatjak-a-helyszin-az-ebola-gocpontjatol-messze-van.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen! új évadának helyszíne Afrika lesz. A kontinens egyes részein azonban tombol a halálos Ebola-járvány. Kolosi Péter, az RTL programigazgatója reagált arra, hogyan érinti ez a műsor szereplőit.TV + BulvárRTLKLUBBejelentették: Andre Agassi lesz Norbi üzlettársa - Kínos baki a sajtótájékoztatónhttp://www.life.hu/bulvar/20140904-andre-agassi-lesz-schobert-norbi-uzlettarsa-a-update-lowcarb-nyrt-ben.htmlSajtótájékoztatón jelentette be csütörtökön délelőtt Schobert Norbi, hogy Andre Agassi lesz az üzlettársa három évig a Norbi Update Lowcarb Nyrt.-ben. A fitneszguru arról is beszélt, hogy jó egyéves előkészítő munka után jött létre a megállapodás. Nos, erre minden bizonnyal odafigyeltek, ám a fitneszguru és felesége, Réka vezetéknevének helyesírására már nem maradt energiájuk a cég sajtósainak. Gratulálunk! TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.