Családi tragédia miatt otthagyta a Morning Show-t Sebestyén Balázs

Forrás: Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu/© 2013 Schmidt Barbara/Schmidt Barbara -
nemi erőszak elhagyás gólyatábor Morning Show tragédia Class FM Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs, a Morning Show műsorvezetője váratlanul otthagyta a péntek reggeli adást, mert hirtelen haláleset történt a családjában, a műsorvezető emiatt tűnt el az élő show-ból.

Sebestyén Balázs alig negyedórát tölthetett a műsorában, amikor váratlanul eltűnt az éterből – írja a Bors. Műsorvezetőtársai, Rákóczi Feri és Vadon Jani később a műsorban jelentették be: Balázs egy családi tragédia miatt nem tudott maradni. Részleteket Balázs sajtósa, Farkas Franciska árult el a Life.hu-nak.

Forrás: Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu/© 2013 Schmidt Barbara/Schmidt Barbara

„Sajnálatos haláleset történt Sebestyén Balázs családjában, ennél többet azonban az ő kérésére nem mondhatok. A család nyugalma érdekében türelmet és megértést kér, szeretné magánügyként kezelni a történteket, így egyelőre nem kíván nyilatkozni a témával kapcsolatban” – nyilatkozta a Life.hu-nak Balázs sajtósa.

A műsorvezetőnek egyébként nem volt könnyű hete. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, feljelentette őket a Nőkért Egyesület, mert szerintük a stáb elviccelte a fonyódligeti gólyatáborban történt nemi erőszakot, és ezzel pedig súlyosan megsértették a közerkölcsöt. A Class FM azóta bocsánatot kért.

Mi történt eddig?

Augusztus 30-án, hajnalban megerőszakoltak egy lányt az ELTE fonyódligeti gólyatáborában. A gyanúsított K. Sándor Szilárd, akit 1996-ban már büntettek erőszakos közösülés miatt, 2004-ben pedig szemérem elleni erőszak ügyében indult ellene eljárás, az elmúlt napokig az ELTE bölcsészettudományi karának hallgatója volt.
Az ELTE rektora közben azt szeretné, ha ezentúl az egyetemi felvételihez erkölcsi bizonyítványt is csatolnának a jelentkezők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.