Elvitték a lottónyereményt! Ez az öt szám valakinek 387.392.635 forintot ért

Forrás: Thinkstock -
lottó lottónyeremény ötös lottó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valaki ma nagyon boldog lehet: elvitte az ötös lottó főnyereményét.

3, 16, 27, 45, 81. Ez az öt szám ma valakinek 387.392.635 forintot ért.

Forrás: Thinkstock

Az a 70 ember sem búsul, akik 4 számot találtak el, az ő nyereményük egyenként 793.275 forint. A 3 találatos szelvénnyel egyenként 12.465 forintot, a 2 találatos szelvénnyel pedig egyenként 1.100 forintot nyertek.

Mit kezdenél negyvenkétmilliárd forinttal, ha ennyit nyernél a lottón?http://www.life.hu/news/20140615-negyvenketmilliard-forintot-nyert-a-lotton-egy-spanyol-lottozo.htmlMinden idők legnagyobb nyereményét zsebelte be egy spanyol lottózó. 137 millió euró, azaz 42 milliárd forint üti a markát amiért eltalálta a több európai országban játszott EuroMillions lottó mind a hét nyertes számát.News--Jelentkezhetett nyereményéért a lottómilliárdoshttp://www.life.hu/news/20140425-jelentkezhetett-nyeremenyeert-a-lottomilliardos.htmlA Szerencsejáték Zrt. egyelőre nem nyilatkozik, a Bors értesülései szerint azonban a héten telefonált minden idők legnagyobb lottó-ötösének nyertese – olvasható a lap honlapján.News--Botrány a lottósorsoláson - mi az igazság?http://www.life.hu/horoszkop/20130609-botrany-a-lottosorsolason-mi-az-igazsag.htmlA Life.hu új sorozatában olyan híreket, történeteket vizsgálunk meg, amelyek nagy népszerűséget érnek el az interneten - ám cseppet sem biztos, hogy mindig (teljesen) igazak. Jöjjön most az a lottósorsolás, ahol elhangzott a híres szöveg: "Hatos! F*szt, kilences!"Horoszkóp

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.