Ganxsta Zolee TV2 verés Sztárban sztár ütés ököl Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az incidens a Sztában sztár színpadán történt. Zolee az énekesnő produkciója végén a színpadra ugrott és kiütötte Annát.

Ököllel hálálta meg Zolee azt, hogy az extrém énekesnő az ő kinézetét öltötte magára. Anna egy igazi átváltozóművész, a Life.hu is számtalan arcát megmutatta már. A produkció előtt az énekesnő a következő instrukciót kapta Zolee-tól: „Úgy menj, mintha azt gondolnád: mi az anyátok van már?". Oké, de azt nem mondta, hogy a dal végén felpattan a színpadra és ököllel esik Annának. Igaz, csak imitálták a verekedést és a végén a pontszámok hallatán még ölelkezés is volt.

Dukai Regina tényleg ennyire hasonlít Dundikára?http://www.life.hu/bulvar/20140907-majka-rapper-a-tv2-sztarban-sztarban-bevallotta-hogy-kisfia-dukai-reginat-anyazza.htmlMajka a Sztárban sztár első adásában bevallotta, hogy kisfia, amikor a tévében Dukai Reginát látja, azt kiáltja: anya!TV + Bulvár--Tóth Vera nőkkel flörtölthttp://www.life.hu/bulvar/20140907-toth-vera-a-tv2-sztarban-sztar-enekesnoje-ferfiborbe-bujt-es-nokkel-flortolt.htmlA Sztárban sztár színpadán a Megasztár egykori győztese férfibőrbe bújt, és vadul flörtölt a táncosnőkkel, akik még át is öltöztették.TV + Bulvár--Napi sokk: Miley Cyrus mellbimbóban bulizotthttp://www.life.hu/bulvar/20140907-miley-cyrus-mellbimbojat-takarta-el-es-ugy-bulizott-a-new-york-fashion-weeken.htmlMi is sokat láttunk már, és Miley is igyekezett az elmúlt években sokkolni az embereket, de a legutóbbi szettje mindent felülmúlt. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.