Dukai Regina tényleg ennyire hasonlít Dundikára?

TV2 anyuka Sztárban sztár Dukai Regina Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka a Sztárban sztár első adásában bevallotta, hogy kisfia, amikor a tévében Dukai Reginát látja, azt kiáltja: anya!

Majka szerint a Jon Bon Jovi bőrébe bújt Dukai Regina – akit kisfia, amikor meglát a tévében felkiált, hogy anya - egy az egyben úgy néz ki, mint párja, Dundika. Regina meg is jegyezte, hogy Dundikának is ilyen mellszőrzete van, mint most neki? Ezen persze csak mosolygott a zsűritag. Mindenesetre furcsa, nekünk még sosem jutott eszünkbe Dundikáról Dukai vagy fordítva.

Forrás: TV2/Sárosi Zoltán
Ganxsta Zolee leütötte Pásztor Annát http://www.life.hu/bulvar/20140907-ganxsta-zolee-rapper-a-tv2-sztarban-sztar-szinpadan-okollel-esett-neki-pasztor-anna-enekesnonek.htmlAz incidens a Sztában sztár színpadán történt. Zolee az énekesnő produkciója végén a színpadra ugrott és kiütötte Annát.TV + Bulvár--Hatalmasat terpesztett Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/bulvar/20140907-keresztes-ildiko-a-tv2-sztarban-sztar-enekesnoje-szexi-tornaruhaban-peterpesztett.htmlAz énekesnő a Sztárban sztár színpadán Madonnát idézte meg. Ildi szexi tornaruhában mutatta meg, mi van a lába között.TV + Bulvár--Nem haknizik a kisfiával Pásztor Anna, a Sztárban sztár énekesnőjehttp://www.life.hu/bulvar/20140905-pasztor-anna-az-anna-and-the-barbies-extrem-enekesnoje-a-sztarban-sztar-versenyzoje-nem-hakniziki.htmlPásztor Anna, az Anna and the Barbies énekesnője aTV2-n vasárnap induló Sztárban sztár egyik versenyzője. Annát szinte minden próbára és fellépésre elkíséri novemberben született, tündéri, vörös hajú kisfia, Benjámin, mégsem kattognak körülöttük a fényképezőgépek.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.