Ismét magyar lány lett a legszebb

Forrás: Facebook/Maria Simon Modell Official -
szépségverseny szabadság szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten ismét bebizonyosodott, hogy gyönyörűek a magyar nők. 

A huszonkét éves Simon Marcsi volt már Miss Bikini, ezúttal azonban ő nyerte a Koszovóban rendezett Miss Freedom of the World, azaz a Miss Világ Szabadsága nevű szépségversenyt. A rendezvényt a délszláv háború befejezésének 15 évfordulóján indították útjára.

Forrás: Facebook/Maria Simon Modell Official

,,Nagyon izgultam a döntőn, ahol már nemcsak a test számít, hanem a kisugárzás, a mosoly, a járás, az arc és a beszéd is" - mesélte a Blikknek az újdonsült királynő. Marcsi elárulta, tervei között szerepel, hogy a tengerentúlon is érvényesüljön. Ehhez persze nem kevés munka kell: a fiatal lány sokat angolozik és edz, hogy elérje céljait.

Ő a legszebb magyar pincérnő

Idén nyáron Szolláth Niki is szép sikereket ért el: ő lett a legdögösebb magyar pincérnő, és a világversenyen is előkelő helyezést ért el. A szőkeség a Life.hu-nak elmesélte azt is, hogyan lett ennyire tökéletes a popsija. Tanulj tőle!

Elvitték a lottónyereményt! Ez az öt szám valakinek 387.392.635 forintot érthttp://www.life.hu/news/20140906-elvittek-az-otos-lotto-fonyeremenyet-a-36-heten.htmlValaki ma nagyon boldog lehet: elvitte az ötös lottó főnyereményét.News--A világ leggusztustalanabb szelfijét készítette el egy rendőr egy öngyilkossalhttp://www.life.hu/news/20140906-rendor-szelfizett-egy-ongyilkossal-az-isztambuli-boszporusz-hidon.htmlSzeptember 1-jén egy férfi levetette magát az isztambuli Boszporusz- hídról. Nem sokkal korábban az egyik rendőr szelfizett egyet a háttérben az öngyilkossal, miközben kollégái megpróbálták lebeszélni tettéről a férfit.News--Gazdira várnak a nyugdíjas rendőrkutyákhttp://www.life.hu/news/20140905-orszagos-rendor-fokapitanysag-dunakeszi-oktatasi-kozpontja-gazdat-keres-a-nyugdijas-rendorkutyaknak.htmlAz Országos Rendőr-főkapitányság Dunakeszi Oktatási Központja gazdát keres azoknak az ebeknek, akik hosszú évek rendőrségi szolgálata után most nyugdíjba vonulnak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.