Diana meg akarta öletni Kamillát? Eddig sosem hallott, megrázó részletekről ír egy könyv

Forrás: AFP/Choo Youn-Kong -
fenyegetés Kamilla walesi hercegnő gyerekkor önéletrajz megrázó áldozat Diana hercegnő szerető Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A néhai Diana hercegnő életéről, fóbiáiról, és mint Harry herceg gyermekkorának megkeserítőjéről ír egy sokkoló kötet, amely a királyi család önéletrajzírójának tollából született. Tényleg ilyen volt a valóságban a Szívek királynője?

Teljesen más színben tünteti fel a néhai Dianát Penny Junor legújabb botránykönyve, amelyből néhány részletet a Daily Mail is közölt. Ebben egyebek mellett azt olvashatjuk, hogy Diana férje, Károly herceg valóban viszonyt folytatott Kamillával, de a herceg csak menedéket keresett megromlott házasságából, tehát igazából nem is a walesi hercegnő volt az áldozat, hanem Károly.

Boldog pár? Forrás: AFP

A család életrajzírója szerint ugyanis Diana azóta étkezési és érzelmi zavarokkal küzdött, amióta Károly megkérte a kezét. Egyre paranoiásabb és hisztérikusabb lett, amit férje hosszú évekig tartó harcok után a legnagyobb jóindulatával sem tudott kezelni, és máshol kezdte keresni a boldogságot – meg is találta Kamilla személyében.

Diana pedig állítólag olyannyira nem tudta kontrollálni az érzelmi viharait, hogy még csak meg sem próbálta palástolni az alig tízéves gyerekei elől a viszonyait és a drámáit, sőt tőlük várta a támogatást. Mindenkit elüldözött mellőlük, akit megszerettek. Bár a fiúk és Károly mindenben próbáltak segíteni anyjukon, ennek ellenére Diana mindenkiben ellenséget látott.

Forrás: AFP/Choo Youn-Kong

Többször is fenyegető telefonhívásokkal zaklatta férje szeretőjét éjszakánként, egyszer még azt is mondta, hogy meg fogja öletni. „Küldtem valakit, hogy megöljön – kint van a kertben. Nézz ki az ablakon, látod?"

A szerző szerint a házasságuk nem Kamilla miatt ment tönkre, hanem azért, mert egy szörnyen hibás párosítás voltak. Az író úgy véli, nem csoda, hogy az ifjú trónörökösök ennyire megsínylették a gyerekkorukat.

A kép 1995-ben készült Vilmos születésnapján Forrás: AFP/Johnny Eggitt

Lady Di 1997. augusztus 31-én szenvedett tragikus autóbalesetet. Halála kapcsán több összeesküvés-elmélet is született.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.