Nászéjszakára vágyik Damu Roland

Fotó: Nagy Attila - Origo -
Damu Roland börtön nászéjszaka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland már letöltötte büntetése felét, így ha minden jól megy, feleségével hamarosan megtarthatja a nászéjszakát. 

A színész tavaly nősült meg a tiszalöki börtönben. Rolandot nemi erőszak kísérletéért és a személyi szabadság korlátozásáért ítélték el, a négy és fél éves büntetésének pedig már leülte a felét. Feleségével, Edinával csak telefonon beszélnek, és havonta a beszélőn találkozhatnak. A nászéjszaka az esküvő után elmaradt, de ha minden jól megy, ez is megörténik hamarosan.

Fotó: Nagy Attila - Origo

"Ügyfelem jó magaviselettel és számos dicsérettel letöltötte kiszabott büntetése több mint felét, ezután már kaphat kedvezményt. Áprilisban ez még nem történt meg, de várhatóan hamarosan kitűzik a büntetés-végrehajtásban szokásos kedvezménytárgyalást" - mondta a Blikknek Sebestyén Tamás, Damu Roland ügyvédje. Hozzátette azt is, hogy bár nem kötelező a könnyítés, ennek azonban nem látja akadályát. "Ügyfelem ugyanis dolgozik, jó magaviseletű, sőt számos dicséretet is kapott már. Amennyiben fogházas lesz egy elítélt, akkor a szabadulást megelőző időszakban már hazatérhet a családjához időnként, hogy könnyebben visszailleszkedhessen a társadalomba" – tette hozzá az ügyvéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.