Korda György fiatalság haj félpucér retró videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda Györgyről igazi retróvideó kering az interneten: az első videoklipjét és a fiatal énekest csodálhatjuk meg. Nincs is ennél jobb móka ezen az esős napon!

Jaj, mire bukkantunk! Korda György 1976-os videoklipjére. A Haver, a nőkkel jól vigyázz! című dalban van, hogy egy matracon, nagymellű, bikinis lányok gyűrűjében, félpucéran vonaglik az énekes. Milyen szép, sűrű haja volt még anno!

Nem is szaporítanánk tovább a szót, jöjjön a klip! Szórakozásra fel!

Előkerültek Fluor Tomi gyerekkori videóihttp://www.life.hu/bulvar/20140909-fluor-tomi-a-ki-mit-tube-a-youtube-on-zajlo-tehetsegkutato-zsuritagjanak-gyerekkori-videoi.htmlKülönös gyerekkori videó került elő Fluor Tomiról. Óvodás korában már szavalt, később pedig úgy nyomta a szöveget, hogy kevés kételyt hagyott afelől: ha nagy lesz, sztár lesz! TV + Bulvár--Nászéjszakára vágyik Damu Rolandhttp://www.life.hu/bulvar/20140910-damu-roland-bortonben-van-szeretne-naszejszakat-felesegevel.htmlDamu Roland már letöltötte büntetése felét, így ha minden jól megy, feleségével hamarosan megtarthatja a nászéjszakát. TV + BulvárFotó: Nagy Attila - OrigoMenyasszonynak öltözött Vajna Timihttp://www.life.hu/bulvar/20140909-vajna-timi-menyasszonynak-oltozott-a-miss-universe-hungary-sajtotajekoztatojara.htmlTörtfehér, hátul átlátszó csipkeruhában mutatta be a Miss Universe Hungary többmillió forintot érő koronáját Vajna Tímea. Andy Vajna feleségét elnézve nehéz lesz a hétfőn megválasztásra kerülő királynőnek felülmúlnia a licenc tulajdonosának szépségét!TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.