jogerős ítélet Eva Rezesová ittas vezetés börtönbüntetés súlyosbítás elsőfok milliomos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kilenc évre súlyosbította a bíróság Eva Rezesová elsőfokon hatéves börtönbüntetését. A szlovák nő az ítélet szerint legkorábban hat év után engedhető feltételesen szabadlábra.

Súlyosbította az első fokon kiszabott szabadságvesztését és jogerősen 9 év börtönbüntetésre ítélte csütörtökön a Budapest Környéki Törvényszék Eva Rezesovát négy ember halálát okozó ittas járművezetés miatt. A korábban 6 év fogházbüntetésre ítélt szlovák nő a büntetés kétharmadának letöltése után, vagyis leghamarabb 2018-ban szabadulhat.

A vádlottat bevezetik ítélethirdetésre Forrás: MTI/Kovács Tamás

Rezesová 2012. augusztus 21-én hajnalban az M3-as autópályán BMW X5-ös autójával ittasan, 165 kilométeres óránkénti sebességgel hátulról belerohant egy Fiat Punto személyautóba, amelyben négyen életüket vesztették – írja az MTI.

Beteg Rezesová – elnapolták a másodfokú tárgyalásáthttp://www.life.hu/news/20140505-eva-rezesova-halalos-balesetet-okozo-szlovak-milliomosno-beteg-elnapoltak-masodfoku-targyalasat.htmlA szlovák milliomosnő kéthetes kórházi kezelésre szorul, ezért nem lehetetett hétfőn elkezdeni ügyének másodfokú tárgyalását.NewsFotó: Tuba Zoltán - OrigoVarrónő lett a börtönben Rezesováhttp://www.life.hu/news/20140131-eva-rezesova-a-halalos-kozuti-balesetet-okozott-milliomos-no-varrono-lett-a-bortonben.htmlKülönleges táskákat varr a börtönben Eva Rezesová, aki már viselte is az egyik különleges, saját tervezésű darabot.NewsOrigoElölről indul a Rezesova-ügy?http://www.life.hu/news/20140422-a-rezesova-ugyben-uj-eljarast-szeretne-az-ugyeszseg.htmlÚj eljárást szeretne a Rezesova-ügyben az ügyészség – írja a hvg.hua lap birtokába került ügyészségi indítványra hivatkozva.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.