Tóth Marci az idei év egyik nagy visszatérője az X-Faktorban, aki most nem szólóban próbálkozott. A tavaly szintén búcsúzó Pál Benjaminnal és a 2012-es évadban megismert Kolosai Fecóval álltak össze egy együttesbe.

Marci tavaly a második élő show-ig menetelt, de akkor hazaküldték őt a nézők. A tehetségkutató történetében először fordult elő, hogy olyan tért vissza, aki az élő showban már szerepelt. "Újra itt vagyok a srácokkal, csapatban megpróbáljuk még egyszer" – magyarázta korábban Marci, aki a tavaly szintén kiesett, Pál Benjaminnal és a ByeTheWay-es Ya Ou-val korábban együtt éneklő, Kolosai Fecóval hozta létre az Otherline nevű csapatot. 

Forrás: RTLKLUB

A mentorok nagy elvárásokkal hallgatták a három fiú produkcióját. Mivel ketten már tavaly bizonyíthattak, illett volna túljutni a válogatón. A produkció azonban szánalmasra sikeredett. Az ének hamis volt, az előadás erőltetett. "Nagy reményeim voltak, de ez kudarc" – mondta döbbenten Gabi. "Marci mi történt magával? Mi ez a modoros műheppi hamisság?" – tette fel a kérdést Alföldi Róbert. "Én most látlak titeket először, de azt tudom tanácsolni, hogy vissza kell venni az arcból és a zenére kell koncentrálni" – magyarázta Little G Weevil. A fiúk a lesújtó kritika után lekullogtak a színpadról.

Nekik sikerült másodszor a bravúr!
Kocsis Tibor annak idején a Csillag Születikben próbálkozott, ám ott nem járt sok sikerrel. Az X-Faktor második évadát azonban megnyerte és karrierje azóta is töretlen. Muri Enikőt első alkalommal elküldték a mentorházból, majd következő évben Kocsis Tibor mellett állhatott a dobogón. Danics Dórát 2012-ben hazaküldték a mentorok, tavaly viszont ő lett a tehetségkutató első női győztese. Szabó Ádám a Csillag Születikben még harmonikájával próbálkozott és imádta a közönség. Az X-Faktorban már hangszer nélkül a hangját mutatta meg és majdnem a dobogós helyig menetelt. Az ő példájuk mutatja, hogy nincs lehetetlen.