A magyar Conchita Wurst is jelentkezett az X-Faktorba

X-Faktor transzvesztita X-Faktor 2014 Conchita Wurst válogató Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Eurovíziós Dalfesztivál győztesére, Conchita Wurstra megszólalásig hasonlító magyar transzvesztita, Kyra is indul az X-Faktorban.

A 22 éves magyar Conchitáról, azaz a transzvesztita Kyráról már beszámoltunk. Az osztrák énekesre megdöbbenésig hasonlító előadó a TV2 Édes Életében tűnt fel néhány epizód erejéig Kelemen Anna oldalán. Úgy tűnik, Kyra a konkurens csatornánál is kihasználta adottságait és jelentkezett az X-Faktor új szériájába – tudta meg a Bors. A lap szerint egyetlen pillanatra feltűnik az előzetesben egy szakállas nő.

Kyra (vagy Kira) elismerte, hogy valóban volt a válogatón. „Bár nem tudok énekelni, de megpróbáltam" – mesélte a transzvesztita fiú, aki elárulta azt is, van egy saját műsora is, amit a Madrid Bárban ad elő. Táncol és Conchita számaira tátog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.