Brutális akrobatamutatvány, férfikönnyek, frenetikus produkciók a Sztárban sztár mágikus színpadán.

Az átváltozó show versenyzői a héten is varázslatos átalakuláson estek át. Keresztes Ildikó különleges színpadi látvánnyal és új frizurával rukkolt elő. Majka megkövette ByeAlexet. A lélekből kicsorduló férfikönnyek pedig hitelesek voltak. Nézzük, kik voltak a Life.hu heti favoritjai.

Az igazi katarzist Pál Dénes produkciója alatt éreztük. A fiatal énekes olyan jól utánozta Gergely Róbert különleges hangját, hogy ha nem nézünk oda, azt hittük volna, tényleg ő andalog a színpadon. Robi szexepilje, az elmaradhatatlan bibircsók is remekül állt Dénesnek - közös fotójukat itt nézheted meg. "Zseniális a hangod és szeretnék olyan fiatal lenni, mint te" – mondta Gergely Róbert. "Ilyen ingben az ember apja szokott kijönni autót szerelni" - utalt Dénes szerelésére Majka. "Ez volt a tökéletes produkció" – mondta Bereczki Zoltán, akivel maximálisan egyetértünk.

Hevesi Tamás a látássérült és különleges hangú világsztárt, Andrea Bocellit formálta meg. Kár, hogy Tamás a mikrofont futballbírói sípra cserélte, mert tökéletes hanggal idézte meg a operák sztárját. Hevesi a produkciója után sírva fakadt, potyogtak a könnyei. Valószínűleg a csukott szemmel való éneklés neki is különleges utazás volt, és éppen ezért sikerült lelkéből énekelnie. "Hálás ilyen feladatot kapni, akkor, ha az előadó ezt jól oldja meg, ez most sikerült" – mondta Majka. "Anyukám jut eszembe, aki szerette Bocellit és köszönöm neked, hogy ezt felidézted" – mondta Claudia, aki eszméletlenül dögös szettben zsűrizett megint. "Az énekesnek legfontosabb a szemkontaktus, egész héten ennek az elengedésére készültem" – mondta könnyeivel küszködve Tamás.

Végül a lányok közül Pásztor Annát választottuk, aki Kóbor Jánost utánozta. Mozgásban remekül, hangban kevésbé. Annától még mindig többet várnánk, de paródiának jó volt a mai előadása. "Sok apróságot fedeztem fel, ami építette a dolgot, főleg mozdulatokban" – magyarázta Bereczki Zoli. „Amikor a végén a billentyűs megtorpant és kezet akart csókolni, de nem tudta, most férfivel vagy nővel van-e dolga, na, azt hiszem, ez a pályád csúcsa" – mondta Hajós András.

A műsor kiesője Nagy Sanyi lett, aki a héten Mező Misi bőrébe bújt.