Berki Krisztián (exsportvezető) Hódi Pamela TV2 nemi betegség vallomás tripper Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián, az Édes Élet macsója kénytelen volt elárulni kedvesének, Pamelának, hogy fiatal korában bizony tripperes volt.

Kínos dolog derült ki Berki Krisztián múltjáról. A volt Fradi-vezér a testén jelentkező kiütések miatt ment bőrgyógyászhoz, és a várakozás közben kiderült: ült már ő korábban is bőr- és nemibeteg-gondozó folyosóján. 17-18 éves lehetett, amikor a haverjaival kerestek fel szakembert, mert tripperesek voltak. Hogy reagált Pamela a hírre? A videóból kiderül:

Berki lazán kommentálta a dolgot saját Facebook-oldalán: „Édesapám, mikor gyerek voltam, azt mondta: fiam, 2 dolgot nem tudsz megúszni az életedben: a katonaságot és a trippert, minden mást viszont igen... köszi, fater."

Mi a tripper?

A nemi szerveket érintő, szexuális úton terjedő betegség. Több elnevezése ismert, például gonorrhoea, kankó. Férfiakon a fertőzést követően 2-4 nap lappangási idő után égő érzés kíséretében húgycsőfolyás jelentkezik, ami kezdetben nyákos, majd gennyes jellegű. Ennek oka a húgycső gyulladása. A vizelés fájdalmas és véres is lehet, ha a gyulladás ráterjed a húgyhólyagra is - írja a webbeteg.hu.
Újabb hajmeresztő ötlet Berkitől: királyságot alapítanahttp://www.life.hu/bulvar/20140912-berki-krisztian-kiralysagot-alapitana-az-udvari-bolond-puzser-robert-lenne.htmlBerki Krisztián, az Édes Élet celebje a műsorban kijelentette, királyságot szeretne alapítani, hogy kedvesét, Pamelát királynőkét tudja elvenni. Az udvari bolond szerepre Puzsér Róbertet szemelte ki. Vajon mi lesz a kritikus válasza?TV + BulvárElásta magát Berki Krisztián Czippán Anett előtthttp://www.life.hu/bulvar/20140911-berki-krisztian-es-czippan-anett-a-fem3cafe-musora-elott-vitazott.htmlCzippán Anett kiakadt Berki Krisztiánra, mert késett a FEM3 Café első adása előtt. Anett elárulta, azon gondolkodik, hogy lecseréli műsorvezető társát. TV + Bulvár--Less be Berki Krisztián gardróbjába!http://www.life.hu/bulvar/20140909-less-be-berki-krisztian-gardrobjaba.htmlAz egykori Fradi-vezér kicsinek nem nevezhető cipősszekrényében annyi sportcipő található, amiből akár egy boltot is feltölthetne.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.