Tornádót fotóztak le Homokmégynél

Forrás: Müller Szabolcs/Időkép -
fotó vihar időjárás tornádó monszun
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napok monszunszerű esőzései mellett még egy hazánkban nem megszokott időjárási jelenséget is sikerült lencsevégre kapni. A tornádót Homokmégy közelében észlelték.

Az Időképnek küldte el felvételét egy férfi, a mellékelt fotó alapján azonban nem állapítható meg egyértelműen, hogy a tölcsér földet ért-e. Idén egyébként ez lenne a hetedik földet érő tölcsér.

Forrás: Müller Szabolcs/Időkép

A tornádóról rövidke videó is készült:

A meteorológiai előrejelzések szerint keddtől gyengül az elmúlt napok rendkívül csapadékos időjárását okozó légörvény, fokozatos javulásra számíthatunk. Juhé!

Eső, eső és még több esőhttp://www.life.hu/news/20140912-keddig-folyamatosan-esni-fog-az-eso-utana-lesz-jobb-az-idojaras.htmlA szerda este óta tartó özönvízszerű eső elsősorban a fővárost és a térségét érinti, de a legtöbb megyében hasonlóan pocsék idő van. A rengeteg víz már eddig is komoly károkat okozott. NewsOrigoÍgy csutakolj kutyát, ha jót akarsz! http://www.life.hu/news/20140911-elvezi-a-furdetest-a-youtube-videoban-lathato-kutya.htmlHa eddig azt hitted, a kutyák nem szeretik a fürdetést, tévedtél. Olyan videót találtunk, amelynek főszereplője szinte elalél attól, hogy a pocakját szappanozzák. News--Önmegsemmisítő posztokat tesztel a Facebookhttp://www.life.hu/news/20140911-teszteli-a-facebook-az-idozites-utan-onmegsemmisito-posztokat.htmlAz új típusú posztok esetében a létrehozáskor a felhasználók megadhatnák, mennyi idő múlva törlődjön a falukról a bejegyzés. Wow!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.