14 éves diákjával szexelt a tanárnő – letartóztatták

kiskorú óvadék veszélyeztetett terhesség szex vád tanárnő Egyesült Államok diák szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bridgett Szychulski 2012-ben kezdett viszonyt egy 14 éves tanulójával. A most második gyermekét váró nőt szexuális zaklatás és illetlen testi sértés miatt állították bíróság elé.

Bridgett Szychulski az egyik legkedveltebb tanárnak számított abban a pennsylvaniai középiskolában, ahol egy diákzenekar igazgatásával foglalkozott - írja a People. A 31 éves pedagógust nemrég tartóztatták le azzal a váddal, miszerint 2012-ben szexuális viszonyba kezdett az egyik kiskorú diákjával.

Forrás: Thinkstock

Az akkor 14 éves fiú ez idő alatt állítólag háromszor is együtt volt Szychulskival, aki jelenleg második gyermekét várja férjétől. A nőt szexuális zaklatás és illetlen testi sértés állították bíróság elé, az iskola pedig felfüggesztette. Veszélyeztetett terhesként 500 ezer dollár óvadék letételével elengedték azzal a kikötéssel, hogy sem kiskorúakkal, sem diákokkal nem léphet kapcsolatba.

A budapesti elitgimnázium sem kivétel

Pár hónapja kiderült: egy fővárosi középiskolában éveken át molesztálta és zaklatta szexuálisan diákjait az egyik pedagógus. Az ügyről IDE kattintva olvashatsz bővebben.
Újabb hollywoodi fejest vádolnak szexuális zaklatássalhttp://www.life.hu/news/20140422-michael-egan-iii-a-hawaii-szovetsegi-birosagon-nyujtott-be-harom-kulon-keresetet-fimesek-elen-akiket.htmlTovábbi három hollywoodi szórakoztatóipari vezető ellen nyújtott be keresetet hétfőn az a fiatal férfi, aki szexuális zaklatással vádolta meg a napokban Bryan Singert, az X-Men-filmek rendezőjét is. News--Szexuális zaklatással vádolja a magyar masszőr Russell Brandékethttp://www.life.hu/bulvar/20140804-berki-szilvia-magyar-notol-masszazs-helyett-szexet-akart-russel-brand-es-jemima-khan.htmlAz egész születésnapi meglepetésnek indult, rémálom vált belőle. Berki Szilvia Angliában élő magyar masszőrt kérte fel Russell Brand párja, Jemima Khan, hogy masszírozza meg szerelmét. Ennél többről nem volt szó. Először.TV + Bulvár--Kiskorú stílusikon fenyegeti a nagy sztárokat - Mindenkit elbűvölthttp://www.life.hu/trend/20120813-bella-thorne-szineszno-a-disney-risza-fel-sorozatanak-sztarja-csillogo.htmlMinden jel arra mutat, hogy a tizennégy éves Disney-sztár Bella Thorne lehet a legújabb stílusikon.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.