Meghalt egy fiatal lány egy házibuliban – megmérgezték

halál mérgezés házibuli antidepresszáns eszméletlen állapot bor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt egy 15 éves lány egy házibuliban, mert barátai erős antidepresszánsokkal kevert bort itattak vele. Három fiatal ellen emeltek vádat gondatlanságból elkövetett emberölés miatt – számol be az Origo. 

Egy gesztelyi lakásban tartották a házibulit. Az italokat a fiúk vitték. Hárman közülük a házigazda szekrényében találtak egy doboz antidepresszánst. Úgy gondolták, jobb lesz a hangulat, ha a gyógyszert a borba keverik. Az így elkészített „koktélt" itták, és itatták a lányokkal is, nekik azonban nem szóltak arról, hogy gyógyszer van a piában.

Az egyik 15 éves lány rosszul lett és eszméletét is elvesztette. Szóltak a szüleinek, akik azonnal értesítették a mentőket, de mire kiértek, a lány meghalt. Több pohár italt is ivott, a szervezetében a gyógyszer halálos adagjának többszörösét találták. A három 22 és 25 év közötti férfi ellen gondatlanságból elkövetett emberölés miatt emeltek vádat, felfüggesztett fogházbüntetést kérve rájuk – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.