Őrült rajongók zaklatják az X-Faktor mentorait

Forrás: Instagram / Tóth Gabi -
Tóth Gabi rajongó mentor X-Faktor 2014 Szikora Robi zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók néha őrült dolgokra képesek kedvencük miatt. Szikora Robit volt, hogy biciklivel követte egy asszony, de Tóth Gabit is rendszeresen zaklatta egy lány.

Szikora Róbertnek számtalan története van arról, mire képes egy-egy fanatikus rajongó. Az X-Faktor mentora a BEST magazinban elmesélte, hogy egyszer volt egy nő, aki azt állította, ő a gyermeke apja. Egy másik rajongója pedig még a családnevét is megváltoztatta Lakatosról Szikorára. „Aztán született egy fia, akit rólam nevezett el, Szikora Robika lett, aki azóta az édesanyjával ott csápol minden koncertemen" – emlékezett vissza az énekes. De előfordult vele olyan is, hogy egy nő biciklivel mindenhova követte.

Forrás: RTL Klub

Tóth Gabit legutóbb az X-Faktor válogatóján támadta le egy versenyző. „Neked az a szerencséd, hogy nem én vagyok a faterod, mert ha az lennék, egy hangszerarzenált vernék szét a hátadon" – üvöltözte neki Horcher László.

Forrás: Instagram / Tóth Gabi

Gabi, aki a minap hatalmas, új tetoválását is megmutatta, a magazinban elárulta, régebben rutintalan és jóhiszemű volt, amivel sokan visszaéltek. „Volt egy lány, aki rendszeresen zaklatott engem, hívogatott, de kinyomozta azt is, éppen hol vagyok. Végül már az utcán is követni kezdett. A biztonsági embereknek kellett leszedni rólam" – mondta az X-Faktor női mentora.

Gabi nevével egyébként már a Facebookon is visszaéltek, amikor valaki álprofilt készített a közösségi oldalon. „Inkább sajnálom az illetőket, és nem teszek rendőri feljelentést" – tette hozzá az énekesnő.

Cipő felfedezettje is jelentkezett az X-Faktorbahttp://www.life.hu/bulvar/20140917-cipo-a-republic-elhunyt-enekese-felfedezettje-bordas-anasztazia-is-jelentkezett-az-x-faktorba.htmlA tizenhat éves Bordás Anasztázia, Sziszi ismerős lehet az X-Faktor nézőinek. A fiatal lányra még Cipő is felfigyelt, és a halála előtt utoljára forgatott Republic-videoklipben együtt is szerepeltek.TV + BulvárOrigoVilágbajnok sportoló az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140916-gombos-laszlo-otszoros-vilag-es-europa-bajnok-kick-boksz-edzo-jelentkezett-az-rtl-klubon-futo.htmlGömbös László, ötszörös világ- és Európa-bajnok kick-boksz edző év eleje óta tanul énekelni, mert eltökélte, hogy jelentkezik az X-Faktorba.TV + Bulvár--X-Faktor a kulisszák mögött - megtaláltuk a műsor legsármosabb pasijáthttp://www.life.hu/bulvar/20140912-olah-akos-szerkeszto-riporter-bujkal-az-rtl-klub-x-faktor-kulisszai-mogott-o-a-sarmos-jokepu-srac.htmlVan egy jóképű srác, akit már biztosan te is kiszúrtál, ha az X-Faktort nézed. Ő Ákos, aki az X-Faktor kulisszái mögött látható hétről hétre. A sármos szerkesztő-riporter egy gegnek köszönheti, hogy egyengetheti a tehetségek útját a színpadig.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.