Szuperszexi, harmincas anyuka lett Dundika

Forrás: Majoros Hajnalka/Instagram -
szexi Majoros Hajnalka dögös Dundika születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondoltátok volna, hogy Majoros Hajni, azaz Dundika már elmúlt 30? Nos, Majka kedvese tegnap töltötte be a 31. életévét, és ennek örömére a közösségi oldalaira is posztolt. Megmutatjuk nektek is, milyen dögös. 

Dundika azon kevesek közé tartozik, aki az évek múlásával csak egyre jobban néz ki. Bár már többször megcsodáltuk szép alakját, és Szily Nóra sztárszerzőnk interjújából azt is tudjuk, hogy nagyon boldog kis családot alkotnak Majkával és Mariánnal, ez a kép minket is meglepett. Wow!

Forrás: Majoros Hajnalka/Instagram

Csúnya vita alakult ki Rubint Réka Facebookjánhttp://www.life.hu/bulvar/20140921-rubint-reka-iphone6-ot-kapott-schobert-norberttol-a-rajongok-egymasnak-estek.htmlA Facebookon mutatta meg rajongóinak, ahogy ő nevezi, "kis FB-családjának" új okostelefonját Rubint Réka. A poszthoz közel 250 komment született. A téma: vajon elegáns-e, hogy a fitneszmami a többszázezres iPhone6-tal pózol. Döntsétek el ti. TV + BulvárOrigoKiakadtak a Tankcsapda-rajongókhttp://www.life.hu/bulvar/20140921-demcsak-zsuzsa-es-tankcsapda-lukacs-laci-kapcsolatat-nem-nezik-joszemmel-a-rajongok.htmlNem csak mi, de a Tankcsapda rajongók is meglepődtek azon, hogy Demcsák Zsuzsa és kedvencük, Lukács Laci egy párt alkotnak. A legvehemensebbek a Facebookon támadják a műsorvezetőt. TV + BulvárOrigoÚjabb ismerős arc az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140919-az-rtl-klub-x-faktoranak-tovabbjutoja-kallai-kiss-zsofia-a-2010-es-tehetsegkutatoba-is-jelentkezett.htmlBarátnője, a tavalyi X-Faktor győztese, Danics Dóra kísérte el a tehetségkutató válogatójára Kállai-Kiss Zsófiát. A lány az Eurovíziós Dalfesztivál győztes dalával állt színpadra. A tehetséges jelentkező azonban nem először jelentkezett az X-Faktorban, 2010-ben egyszer már - négy igennel - a táborig jutott. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.