Nem tud elszakadni Bereczki Zoltán Szinetár Dórától

Fotó: Mudra László - Origo -
Bereczki Zoltán feleség válás elszakadás koncert Szinetár Dóra duett fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár megvolt az utolsó közös koncertjük, az egykori álompár úgy tűnik, sosem fog elszakadni egymástól, sőt még a további közös fellépés sem kizárt.

A könnyes búcsú elmaradt a koncerten, a színfalak mögött azonban Bereczki Zoli bevallotta, nem fog teljesen elszakadni volt feleségétől – írja a Bors.

Fotó: Mudra László - Origo

Az egykori házaspár tizenkétezer ember előtt tartotta utolsó koncertjét. Bár már két éve elváltak, vállaltak még közös fellépéseket. Utolsó koncertjükön Dóri és Zoli profiként, látszólag a búcsú érzelmeitől mentesen nyomta le az egyórás haknit, ezzel üzleti kapcsolatukat is lezárták.

„Akkor jó egy ilyen produkció, ha kellő energiát tudunk beletenni, de nekünk ez már nem ment. Zoli és az én karrierem is más irányt vett, új felkéréseink, fellépéseink vannak" – magyarázta a döntés okait Dóra, aki szerint fognak ők még egy színpadon állni.

„Nagyon szerettünk duettezni, de nem akartuk erőltetni. Új munkáink jöttek, amikhez valamit a régiek közül le kell tenni. De nem szakadunk el egymástól, mert Zorka lányunk iskolás lett, és olyat választottunk neki, ahol a szülőkre is aktívan számítanak" – vette át a szót Bereczki, aki biztos benne, hogy volt feleségével sosem fognak eltávolodni egymástól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.