Tóth Gabi Szikora Róbert balhé X-Faktor 2014 R-GO
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább balhézott Szikora Róbert koncertjén a már az X-Faktor-válogatáson is zűröző Hörcher László. A fellépésről kidobták a férfit, a szervezők perrel fenyegetőznek. Az ilyen hírekért érdemes reggelente kinyitni a szemünket. 

Nem nyugszik az X-Faktor rendbontója. A tehetségkutató válogatóján László Tóth Gabit fenyegette meg, a férfit Szikora Róbert nyugtatgatta, majd felajánlotta neki, hogy felléphet az egyik koncertjén. Nos, ez sem úgy sült el, ahogy szerették volna... (mármint, ha elhisszük, hogy László médiaszerepeltetését az élet és nem a szerkesztők alakították).

A rendbontó... Forrás: RTLKLUB

Tehát, a 15-20 ezres közönség kifütyülte Lászlót, amikor színpadra lépett - írja a Blikk. Hörcher ráadásul volt annyira elvetemült, hogy az előadása közben széttört egy gitárt. Azta.

"Nem tisztem László előadásáról véleményt formálni, mikor tehettem megtettem, most azonban nem volt hozzá semmi közöm. Ez az ő előadása volt a maga stílusában, az eredmény azonban ugyanaz lett, mint az X-Faktor kamerái előtt. Kifütyülték" – kommentálta a történteket Szikora a napilapnak, és hozzátette, zenekara elzárkózik a történettől.

...és a mentor Forrás: RTL Klub

Újabb ismerős arc az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140919-az-rtl-klub-x-faktoranak-tovabbjutoja-kallai-kiss-zsofia-a-2010-es-tehetsegkutatoba-is-jelentkezett.htmlBarátnője, a tavalyi X-Faktor győztese, Danics Dóra kísérte el a tehetségkutató válogatójára Kállai-Kiss Zsófiát. A lány az Eurovíziós Dalfesztivál győztes dalával állt színpadra. A tehetséges jelentkező azonban nem először jelentkezett az X-Faktorban, 2010-ben egyszer már - négy igennel - a táborig jutott. TV + BulvárOrigoCipő felfedezettje is jelentkezett az X-Faktorbahttp://www.life.hu/bulvar/20140917-cipo-a-republic-elhunyt-enekese-felfedezettje-bordas-anasztazia-is-jelentkezett-az-x-faktorba.htmlA tizenhat éves Bordás Anasztázia, Sziszi ismerős lehet az X-Faktor nézőinek. A fiatal lányra még Cipő is felfigyelt, és a halála előtt utoljára forgatott Republic-videoklipben együtt is szerepeltek.TV + BulvárOrigo"Én is szerelmes akarok lenni" - Tóth Gabit megríkatta az X-Faktor szerelmespárjahttp://www.life.hu/bulvar/20140904-toth-gabi-az-rtl-klub-x-faktoranak-elso-valogatojan-a-rosewood-produkciojan-sirva-fakadt.htmlAz RTL Klub X-Faktora első válogatójának egyik legüdébb jelensége volt a Rosewood zenekar. A szerelmes fiatal pár nemcsak tehetségével kápráztatta el a mentorokat, hanem szépségükkel, fiatalságukkal és egymás iránti rajongásukkal is. Tóth Gabi el is sírta magát.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.