Az Édes Élet főcelebje, Berki Krisztián kiakadt, miután megtudta, hogy visszaéltek a nevével. Pornófilmet reklámoztak vele.

Úgy tűnik, Berki Krisztián nevével bármit el lehet adni. Legyen szó kolbászról, herevasalásról vagy felnőttfilmről. Így gondolhatta ezt annak az „alkotásnak" a rendezője is, aki Berki nevével reklámozta pornófilmjét, ami „Sztárban sztár van" címmel jelent meg a piacon – tudósít a Bors egy internetes portálra hivatkozva. A cím egyrészt nagyon hasonlít a TV2-n most is futó szuperprodukcióra, másrészt a készítők jogsértést követhettek el, a lemezt úgy adják el, mintha Berki rendezte volna. 

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Az Édes Élet sztárja a laptól értesült arról: neve alatt pornófilm fut. „Megteszem a megfelelő jogi lépéseket!" – reagált rá feldúltan.

A Bors által megkérdezett független ügyvéd azt mondja, jelen helyzetben két Berki Krisztián (a celeb és a tornász olimpikon) is perelhetne jó hírnév megsértése miatt, de a film címe a TV2-höz való kötődés miatt talán egy személyre szűkíti a kört. „Jó hírnév megsértése miatt polgári per indítható, és egy fogyasztóvédelmi eljárás is a termékkel kapcsolatban" – mondta a lapnak a szakember.

Extrém pornós helyszínek
A Life.hu-nak egy szakmabeli mesélt a felnőttfilmek kulisszatitkairól, például a legizgalmasabb forgatási helyszínekről. Ha kíváncsi vagy a szaftos részletekre, kattints tovább IDE! De csak akkor, ha elmúltál 18!